Büyükşehirde Aydınlı Annelere 20 Bin Adet Çiçek - Son Dakika
Yerel

Büyükşehirde Aydınlı Annelere 20 Bin Adet Çiçek

Büyükşehirde Aydınlı Annelere 20 Bin Adet Çiçek

Aydın Büyükşehir Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yılda Anneler Gününü çiçeklerle kutladı.

08.05.2016 16:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın Büyükşehir Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yılda Anneler Gününü çiçeklerle kutladı. Aydın Büyükşehir Belediyesi, Efeler Merkez ve il genelinde kurduğu stantlarda, Çine'nin Mutaflar Mahallesindeki bayan üreticilerden temin edilen 20 bin adet çiçeği annelere ve anne adaylarına dağıttı.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, dünya'nın en zor ve en kutsal görevini Annelerin yerine getirdiğini ifade ederek, " Annelerimiz için ne yapsak azdır. Onlar, sevginin, şefkatin, fedakarlığın ve hoşgörünün sembolüdürler. Başta şehit ve gazi Annelerimizin olmak üzere; tüm Annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyor, sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum" ifadelerini kullandı.

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU ÇEŞTEPELİ ANNEYİ UNUTMADI

Çeştepe Mahallesinde, 21 yaşındaki doğuştan yürüme engelli oğlu Ali Eren Çağlı'nın yıllarca, tüm zorluklara göğüs gererek bakımını sağlayan 41 yaşındaki Sebahat Çağlı'da Başkan Çerçioğlu tarafından unutulmadı.

Başkan Çerçioğlu tarafından Aydın'da yılın annesi olarak belirlenen Sebahat Çağlı'yı ziyaret eden büyükşehir belediyesi yetkilileri kendisine çiçek ve çikolata ikram ederek, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun selamlarını ilettiler. Anneler Günün de Başkan Çerçioğlu'nun kendisini unutmamasının büyük bir vefa ve düşünce örneği olduğunu kaydeden Sebehat Çağlı, "Başkanımız Özlem Çerçioğlu hanımefendiye gösterdiği anne duyarlılığı ile destek ve yakın ilgileri için çok teşekkür ediyorum" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehirde Aydınlı Annelere 20 Bin Adet Çiçek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement