Büyükşehirden Germencik Belediyesi'ne 4 Bin TL Pankart Cezası - Son Dakika
Yerel

Büyükşehirden Germencik Belediyesi'ne 4 Bin TL Pankart Cezası

Büyükşehirden Germencik Belediyesi\'ne 4 Bin TL Pankart Cezası

Germencik Belediyesi’nin vatandaşı bilgilendirmek için ilçenin çeşitli noktalarına astığı pankartlar Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından indirilerek 4 bin TL para cezası kesildi.

15.06.2016 11:58

Germencik Belediyesi'nin vatandaşı bilgilendirmek için ilçenin çeşitli noktalarına astığı pankartlar Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından indirilerek 4 bin TL para cezası kesildi.

Germencik ilçe sınırları içinde olup Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin sorumluluk alanına giren 12 metrenin üstündeki yollarda büyükşehir belediyesinin üzerine düşen görevleri yerine getirmemesi üzerine geçtiğimiz günlerde Germencik Belediyesi, vatandaşın yaşadığı mağduriyetin önüne geçmek için söz konusu yollarda temizlik ve bakım-onarım hizmetlerini yapmak zorunda kalmıştı.

Gerçekleştirilen çalışmalardan halkı haberdar etmek ve bundan sonra büyükşehir belediyesinin sorumluluğunda olan bölgelerde ilçe belediyesi olarak çalışma yapmayacaklarını, bu yolların sorumluluğunun Aydın Büyükşehir Belediyesi'nde olduğunu ifade etmek için Germencik Belediyesi, ilçenin belli noktalarına 9 adet pankart astı.

Vatandaşı bilgilendirme amacı taşıyan pankartlar anlam verilemeyen bir şekilde Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından söküldü ve bugüne kadar eşine rastlanmamış bir uygulamaya gidilerek Germencik Belediyesi'ne 4 bin TL'lik para cezası kesildi.

Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın imzalı pankartlarda; "Değerli Germencik halkı, bu yolun üst yapı, asfalt, parke taşı, temizlik, süpürme, kanalizasyon ve içme suyu Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin sorumluluğunda olmasına rağmen, bu hizmeti yapmadıkları için sizler mağdur olmayasınız diye bugüne kadar Germencik Belediyesi olarak biz yürüttük. Bundan böyle Büyükşehir sorumluluğunda olan bölgelerde Belediyemiz çalışma yapamayacaktır. Sizlerin mağdur olmaması adına Büyükşehir'in görevlerini yerine getirmesini ümit ederiz" ifadesi yer alıyordu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehirden Germencik Belediyesi'ne 4 Bin TL Pankart Cezası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement