Çağatay Ulusoy, 580 Bin Liralık Teklifi Reddetti - Son Dakika
Magazin

Çağatay Ulusoy, 580 Bin Liralık Teklifi Reddetti

Çağatay Ulusoy, 580 Bin Liralık Teklifi Reddetti

Yeni sezonda oyuncuyu kendi bünyesine almak isteyen bir yapım şirketi, 40 bölüm peşin olmak üzere aylık 580 bin lira teklifte bulundu. Ulusoy teklifi elinin tersiyle itti.

19.01.2016 10:59  Güncelleme: 17:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ay Yapım'ın sözleşmeli elemanı Çağatay Ulusoy'a dudak uçuklatan transfer ücreti…

Medcezir dizisi final yaptıktan sonra sinemaya ağırlık veren Ulusoy, önümüzdeki sezon yeni bir projeyle sevenlerinin karşısına çıkacak. Çağatay'ı kendi bünyesine katmak isteyen büyük bir yapım şirketinin yakışıklı oyuncuya oldukça yüksek meblağda yeni bir transfer teklifinde bulunduğu iddia edildi.

BÖLÜM BAŞINA 110 BİN TL

Adı açıklanmayan şirketin, Ulusoy'a 40 bölüm parasını peşin vermek isterken bölüm başına da yaklaşık 110 bin TL ücret sundu.

ELİNİN TERSİYLE İTTİ

Hatta karşı taraf sözleşmeden doğan ceza-i şartı da ödemeyi kabul etti. Oyuncunun ise aylık kazancı 580 bin TL'yi bulan yapım şirketinin bu teklifini elinin tersiyle ittiği öğrenildi. Ulusoy, dizi macerasına Ay Yapım'la devam kararı aldı.

Kaynak: Akşam

Son Dakika Magazin Çağatay Ulusoy, 580 Bin Liralık Teklifi Reddetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • dost acı söyler: Burda çok kişiler sadece,,mal,çüş,yuh,oha,ne içtin,lan,,gibi bir kaç kaba,argo kelimelerle kendilerini akıllı ve çağdaş sanarlar.Hiç düşünmeden,bilmeden,bize daima yaptırım uygulayan,,DünyanDevi Rusya/Ruslar,,için bile,,mal,,diyenler var burda.Rusya,da Bilim,Teknoloji,Endüstri(ağır endüstri) var...Bizde ne var?Çoğunuz belki hemen cevap verecek:Sebze,meyve,iman,camiler,türbanlar. 16 11 Yanıtla
    Vatansever ErzincanLı: Senin gibi yaşadığı toprakları begenmeyen ve küçümseyen zihniyetler var.. 9 1
  • Papen: Yaw millet ekmek bulamazken bu kadar uçuk kaçık paralar vermek doğrumu bu oyunculara,bu kadar dudak uçuklatan rakamlara yazık diyorum sadece 13 2 Yanıtla
  • YASASIN TURK IRKI: Acaba haber dogrumu? 3 3 Yanıtla
  • hilal: Bunedir lan oha buparayı kabul etmeyen adamı ne yapmalı 2 2 Yanıtla

Advertisement