Çağrı Merkezi Hizmetleri Bölümüne Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Çağrı Merkezi Hizmetleri Bölümüne Ziyaret

Çağrı Merkezi Hizmetleri Bölümüne Ziyaret

İstanbul Sarıyer Anadolu Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğrencilerinin oluşturduğu 19 kişilik öğrenci grubu, öğretmenleri eşliğinde Düzce Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret etti.

20.05.2015 16:32

İstanbul Sarıyer Anadolu Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğrencilerinin oluşturduğu 19 kişilik öğrenci grubu, öğretmenleri eşliğinde Düzce Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu'nu ziyaret etti.

Ziyarette, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Şenay Gürel, Çağrı Merkezi Hizmetleri Bölümü Öğr. Gör. Özge Akşehirli, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Fakülte Sekreteri Hatice Ökten misafir topluluğa eşlik etti.

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu ve Çağrı Merkezi Hizmetleri Bölümü hakkında yapılan genel bilgilendirmenin ardından Düzce Atos Çağrı Merkezi'ne geçildi. Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Çağrı Merkezi Hizmetleri Bölümünde ders veren Atos Eğitim Uzmanlarından Sevgi Şenyazar, Atos'un kurumsal yapısı ve işleyişiyle ilgili misafir öğrencilere ve öğretmenlere bilgiler verdi.

Konuk okulun öğrencileri ve öğretmenleri, Türkiye'deki çağrı merkezi sektörünün ihtiyaç duyduğu operasyon görevlisi olarak çalışan müşteri temsilcisi, takım lideri, süpervizör, operasyon yöneticisi gibi yönetici pozisyonunda mesleki bilgi ve beceriye sahip nitelikli personellerin çalıştıkları yerleri yerinde görme fırsatı yakalayarak onlarla kısa görüşmeler gerçekleştirdi. Öğrenciler bulundukları ortamdan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Ziyaret, misafir öğrencilerin hatıra fotoğrafı çektirmesinin ardından sona erdi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çağrı Merkezi Hizmetleri Bölümüne Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement