Cakes & Bakes Yunanistan'dan Gümüş Madalya İle Döndü - Son Dakika
Güncel

Cakes & Bakes Yunanistan'dan Gümüş Madalya İle Döndü

Cakes & Bakes Üretim Tesisi'nin butik pasta bölümünde görev yapan Merve Bengisu Yüceer, Yunanistan'da düzenlenen 9. Uluslararası Güney Avrupa Aşçılık Yarışması'nda "marzipan heykel" dalında sergilediği eserle gümüş madalya kazandı.

25.03.2015 09:33

Cakes & Bakes, Yunanistan'da düzenlenen 9. Uluslararası Güney Avrupa Aşçılık Yarışması'nda (9th International Culinary Competition of Southern Europe) aldığı madalya ile uluslararası alandaki başarılarına bir yenisini daha ekledi. Cakes & Bakes Üretim Tesisi'nin butik pasta bölümünde görev yapan Merve Bengisu Yüceer, Yunanistan'ın Selanik kentinde düzenlenen yarışmada, "marzipan heykel" dalında sergilediği eserle farklı ülkelerden gelen çok sayıda meslektaşını geride bırakarak gümüş madalya kazandı.

3 yıldır Cakes & Bakes'te görev alan Merve Bengisu Yüceer, daha önce katıldığı 2'nci Alanya Altın Kepçe Yarışması'nda gümüş, 3 yıldan bu yana aralıksız olarak katıldığı 10'uncu, 11'inci ve 12'nci İstanbul Gastronomi Festivallerinde ise sırasıyla altın, bronz ve gümüş madalya kazanmıştı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Cakes & Bakes Yunanistan'dan Gümüş Madalya İle Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement