Çakırefe, Çine Belediyespor'a Transfer Oldu - Son Dakika
Yerel

Çakırefe, Çine Belediyespor'a Transfer Oldu

Çakırefe, Çine Belediyespor\'a Transfer Oldu

Spor Toto 3.Lig 2.Grup takımlarından Çine Madranspor, Nazilli Belediyespor’un eski golcüsü Burhanettin Çakırefe ile anlaştı.

13.07.2014 01:27

Spor Toto 3.Lig 2.Grup takımlarından Çine Madranspor, Nazilli Belediyespor'un eski golcüsü Burhanettin Çakırefe ile anlaştı. Sarı-yeşilli ekip, Tekirova Belediyespor'dan stoper Celal Çelebi ile de anlaştı.

Yeni sezon hazırlıklarını ve transfer çalışmalarını sürdüren Çine Madranspor, geçtiğimiz sezonu Menemen Belediyespor'da kiralık olarak geçiren 27 yaşındaki golcü oyuncu ile 1 yıllığına anlaştı. 26 yaşındaki Tekirova Belediyesporlu Celal Çelebi ile de aşlan sarı-yeşilli ekip, Aydınspor 1923'ün forvet oyuncusu Emre Yaman ile de sözleşme imzalayacak.

KAMP 2 GÜN ERKEN BAŞLAYACAK

Yüksel Yalova Stadı'nda hazırlıklarını sürdüren Çine Madranspor'un antrenörü Gürkan Ferhatoğlu, 20-27 Temmuz arasında Gölcük'te yapmayı planladıkları kampı iki gün öne çektiklerini söyledi. Ferhaoğlu, şunları kaydetti: "Saha ve hava şartları nedeniyle kampı iki gün öne çektik. Transferi kapatıp Gölcük'e gitmek istiyoruz. 30 kişilik kadroyu kamp öncesi düşüreceğiz" - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çakırefe, Çine Belediyespor'a Transfer Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement