Çalamayınca Bırakıp Gitti - Son Dakika
Güncel

Çalamayınca Bırakıp Gitti

Çalamayınca Bırakıp Gitti

Afyonkarahisar'ın Bolvadin İlçesi'nde bir evin önünde park halindeki motosikleti çalmaya çalışan henüz kimliği belirlenemeyen kişi, aracı çalıştıramayınca bırakıp gitti.

15.09.2015 17:51

Afyonkarahisar'ın Bolvadin İlçesi'nde bir evin önünde park halindeki motosikleti çalmaya çalışan henüz kimliği belirlenemeyen kişi, aracı çalıştıramayınca bırakıp gitti. Şüphelinin çabaları güvenlik kameralarına yansıdı.

Bolvadin'de 10 Eylül Perşembe günü meydana gelen hırsızlık girişimi güvenlik kameralarına yansıdı. İlker D.'nin evinin önüne bıraktığı motosiklet, saat 03.20'de kimliği belirsiz bir kişi tarafından itilerek bulunduğu yerden yaklaşık 20 metre ilerideki kolejin önüne getirildi. Görüntülerde, sık sık çevreyi kontrol eden şüpheli, zaman zaman yanından uzaklaşıp tekrar geldiği motosikleti çalıştırmaya çalışıyor. Elinde alet çantası bulunan şüpheli, yaklaşık 10 dakika boyunca motosikleti çalıştırmak için çaba gösteriyor. Motosikleti çalıştırmayı başaramayan şüpheli, daha sonra yere bıraktığı alet çantasını da alarak uzaklaşıyor.

Hırsızlık girişimini ertesi gün öğle saatlerinde fark eden İlker D.'nin sosyal medyada paylaştığı güvenlik kamerası görüntüleri, motosiklet kullanımının yoğun olduğu Bolvadinliler tarafından büyük ilgi gördü. Hırsızlık zanlısının yakalanması için görüntüleri paylaşan Bolvadinliler, herkesin dikkatli olması yönünde uyarılarda bulundu.

Motosikletin ilk başta evin önünde işi olan bir komşu tarafından ileri alındığını düşündüğünü anlatan İlker D., motosikletin çalıştırma mekanizmasıyla oynandığını fark edince durumu polise bildirdiğini aktardı. İlker D., hırsızlık girişimini özel okulun güvenlik kameralarını izleyince öğrendiklerini ifade etti. Güvenlik kamerası kayıtları incelemeye alan polis, şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çalamayınca Bırakıp Gitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement