Çaldıran'da Engellilere Yardım - Son Dakika
Yerel

Çaldıran'da Engellilere Yardım

Çaldıran ilçesinde, Sosyal Hizmetler Müdürlüğünce yürütülen "Hasta ve Engelli Bakıcılığı, Eğitimli Bireyler" projesiyle, engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye, işitme cihazı, ortopedik yatak ve kas geliştirme cihazı alındı.

29.04.2014 18:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çaldıran ilçesinde, Sosyal Hizmetler Müdürlüğünce yürütülen "Hasta ve Engelli Bakıcılığı, Eğitimli Bireyler" projesiyle, engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye, işitme cihazı, ortopedik yatak ve kas geliştirme cihazı alındı.

Çaldıran'da yürütülen proje kapsamında ilk olarak Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'ne kayıtlı 252 engellinin evleri ziyaret edildi.

Ziyaretlerde ailelerin imkanlarıyla ilgili kayıt tutarak ihtiyaçlarını not alan sosyal hizmet uzmanları, tekerlekli sandalye, işitme cihazı, ortopedik yatak ve kas geliştirme cihazına ihtiyacı olan 23 aileyi tespit etti.

Yürütülen çalışmalar sonucu temin edilen 2'si akülü 20 tekerlekli sandalye, 1 işitme cihazı, 1 kas geliştirme cihazı ve 2 ortopedik yatak, İlçe Kaymakamı İbrahim Dündar, 1. Hudut Tabur Komutanı Piyade Yarbay Gürbüz Demirtaş, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Şinasi Erol ve engelli vatandaşların ailelerinin katıldığı törenle engellilere teslim edildi.

Törenin ardından verilen yemekte projeden duydukları memnuniyeti dile getiren engelliler, bu tür projelerin devam etmesini diledi. - Van

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çaldıran'da Engellilere Yardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement