Çalınan Gebe İnek, Dünyaya Getirdiği Buzağısıyla Bulundu - Son Dakika
Güncel

Çalınan Gebe İnek, Dünyaya Getirdiği Buzağısıyla Bulundu

Çalınan Gebe İnek, Dünyaya Getirdiği Buzağısıyla Bulundu

Aydın'ın Çine İlçesi'nde H.A.'nın çalınan gebe ineği 10 gün sonra dünyaya getirdiği belirlenen buzağısıyla birlikte Muğla'nın Menteşe İlçesi'nde bulundu.

23.03.2016 18:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'ın Çine İlçesi'nde H.A.'nın çalınan gebe ineği 10 gün sonra dünyaya getirdiği belirlenen buzağısıyla birlikte Muğla'nın Menteşe İlçesi'nde bulundu. H.A.'nın gözaltına alınan oğlu U.M.A., ineği, babasından intikam almak için arkadaşı K.A. ile çalıp İ.D.'ye sattıklarını itiraf etti. Gözaltına alınan 3 kişi, sevk edildikleri adliyede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Çine'nin Hallaçlar Mahallesi'nde çiftçilik yapan H.A.'nın gebe ineği, geçtiğimiz 10 Mart gecesi çalındı. Sabah ineğinin çalındığını farkeden H.A., Çine İlçe Jandarma Komutanlığı'na başvurup, şikayetçi oldu. H.A.'nın şikayeti üzerine harekete geçen jandarma, 10 günlük bir çalışmanın ardından, ineğin, oğlu U.M.A. ve arkadaşı K.A. tarafından çalındıktan sonra Muğla'nın Menteşe İlçesi'ndeki İ.D.'ye satıldığını belirledi. İneği çaldıkları ileri sürülen U.M.A. ve K.A. ile çalıntı malı satın alan İ.D. gözaltına alındı.

BABASINDAN İNTİKAM ALMAK İÇİN ÇALMIŞ

U.M.A.'nın jandarmadaki ifadesinde, plakasız ve kasksız olarak motosiklete bindiği için kendisini jandarmaya şikayet eden babasından intikam almak amacıyla ineği çalıp, sattıklarını söylediği öğrenildi. Çalındıktan sonra doğurduğu belirlenen inek ve buzağısı da İ.D.'ye ait hayvan damında bulunup, tutanakla sahibi H.A.'ya teslim edildi.

Jandarmadaki işlemleriin ardından adliyeye sevk edilen 3 kişi, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

- Aydın

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çalınan Gebe İnek, Dünyaya Getirdiği Buzağısıyla Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement