Çalıntı Araçlar Polis Otosuna Çarptı: 1'i Polis 3 Yaralı (2) - Son Dakika
Güncel

Çalıntı Araçlar Polis Otosuna Çarptı: 1'i Polis 3 Yaralı (2)

Çalıntı Araçlar Polis Otosuna Çarptı: 1\'i Polis 3 Yaralı (2)

Zanlılar NAZİLLİ POLİSİNE TESLİM EDİLDİ Aydın'ın Nazilli İlçesi'nden çaldıkları iki ayrı otomobil ile kaçmaya çalışan ancak; Denizli'nin Sarayköy İlçesi'nde kavşakta yolu kesen polis otosuna çarpınca yaralı yakalanan F.A. ile S.Ş., hastanedeki tedavilerinin ardından taburcu edildi.

27.03.2015 15:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zanlılar NAZİLLİ POLİSİNE TESLİM EDİLDİ

Aydın'ın Nazilli İlçesi'nden çaldıkları iki ayrı otomobil ile kaçmaya çalışan ancak; Denizli'nin Sarayköy İlçesi'nde kavşakta yolu kesen polis otosuna çarpınca yaralı yakalanan F.A. ile S.Ş., hastanedeki tedavilerinin ardından taburcu edildi. Gözaltına alınan otomobil hırsızlığı zanlısı F.A. ve S.Ş., Denizli'deki gerekli işlemlerin ardından Aydın'ın Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Nazilli'de sorguları tamamlanan iki zanlı, adliyeye sevk edildi.

KORKTUĞU BAŞINA GELDİ

Çalınan araçların Osman Aydın'a (23) ait 09 PC 537 plakalı otomobil ile Ayhan Çoban'a (48) ait 09 PP 330 plakalı otomobil olduğu ve araç sahiplerinin evlerinin önünden götürüldükleri belirtildi.

Bu arada araç sahiplerinden Ayhan Çoban'ın evine hırsız gireceği korkusuyla 10 bin lira değerindeki ziynet eşyasını otomobilin bagajında sakladığı ortaya çıktı. Polis tarafından bulunan 8 altın bilezik, 2 kolye ve 1 bileklikten oluşan ziynet eşyası, Çoban'a teslim edildi. - Zanlı

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çalıntı Araçlar Polis Otosuna Çarptı: 1'i Polis 3 Yaralı (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement