Çalışmalar Durasallı'dan Başladı - Son Dakika
Yerel

Çalışmalar Durasallı'dan Başladı

Çalışmalar Durasallı\'dan Başladı

Bu yıl 250 bin metrekare kilitli parke taşı döşeme hedefi belirleyen Yunusemre Belediyesi çalışmalara Durasallı Mahallesinden başladı.

06.06.2016 14:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu yıl 250 bin metrekare kilitli parke taşı döşeme hedefi belirleyen Yunusemre Belediyesi çalışmalara Durasallı Mahallesinden başladı.

Vatandaşların daha rahat ve huzurlu bir şekilde yaşamlarını sürdürebilmesi için çalışmalarını aralıksız sürdüren Yunusemre Belediyesi, 2016 yılı kilitli parke taşı döşeme ihalesini gerçekleştirdi.

Bu yıl 250 bin metrekare kilitli parke taşı döşemeyi hedefleyen ekipler çalışmalara Durasallı Mahallesinden başladı. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, konuya ilişkin yaptığı açıklamada bu çalışmayı tüm mahallelerde yapacaklarını söyledi. Başkan Çerçi, "Geçtiğimiz yıl 300 bin metrekare kilitli parke taşı döşeme hedefi belirlemiştik. Hedefi aşarak 380 bin metrekare döşeme yaptık. Bu yılda çalışmalarımızı yaparak hedefimizi 250 bin metrekare olarak belirledik. Kırsal mahallelerimizden Durasallı'da çalışmalarımıza başladık. Merkez mahallelerimizden de Barbaros, Hafsa Sultan, Muradiye ve birçok mahallemizde kilitli parke taşı döşeme çalışmasını sürdürüyoruz" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çalışmalar Durasallı'dan Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement