Cami Hoparlöründen Tatlıses'in Şarkısını Çaldılar! - Son Dakika
Güncel

Cami Hoparlöründen Tatlıses'in Şarkısını Çaldılar!

Manisa'da bir caminin hoparlöründen İbrahim Tatlıses'in şarkısını çaldılar. Mahalleliyi şaşkına çeviren olayla ilgili polis, inceleme başlattı.

20.12.2015 11:45  Güncelleme: 12:08

Manisa'nın Yunusemre ilçesindeki bir caminin hoparlöründen İbrahim Tatlıses'in şarkısının çalması mahalleliyi hem şaşırttı hem de kızdırdı.

"DUYUYOR MUSUN BENİ"

Cami hoparlörü sistemine giren kişi veya kişiler önce, "Selami abi orda mısın, duyuyor musun beni?" gibi ifadeler kullandı.

TATLISES'TEN ŞARKI DİNLETTİLER

Sesleri fark eden mahalleli camiye doğru yöneldi. Bu kez hoparlörden İbrahim Tatlıses'in 'Beni benden alırsan" isimli şarkısı yankılanmaya başladı. Bunun üzerine mahalleli durumu polise ihbar etti. Olay yerine gelen polis ekipleri, cami imamına haber vererek, merkezi sistemi kapattırdı.

Caminin içerisine girerek, cihazları kontrol eden polis ekipleri cami çevresinde de inceleme çalışması başlattı. Geçtiğimiz Ramazan ayında da buna benzer bir sabotajın olduğunu belirten mahalleli, yetkililerin bir an önce bu duruma el atması gerektiğini ifade ettiler.

Cami Hoparlöründen Tatlıses\'in Şarkısını Çaldılar!

Son Dakika Güncel Cami Hoparlöründen Tatlıses'in Şarkısını Çaldılar! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (27)

  • malatyalı: allaha inanmıyonuz başinizdan bela kesilmiyor dinsiz kurt 7 25 Yanıtla
    sehr i nuh: kürtlerin içinden nice Peygamberler çıkmış, buna Hz. İbrahim ve onun nesli olan Hz. Muhammet dahil. Sen nasıl müslüman olan bir ırka dinsiz diyebilirsin. Sen bana bir tane muslumanlıkla alanası olan bir türk söyle, 15 15
  • 17 - 25 ARPALIK: ibonun şarkıları rakısız gitmez 9 19 Yanıtla
    Yavuz: umarım sahte içkiden pisi pisine gidersin 9 4
  • zilan kürt kızı: buradaki ezan yazıları allahsızlar ordusu gaur yapmaz sizin yaptığınızı bu söylemlerinizle hesaba çekileceksiniz adiler sizi 22 2 Yanıtla
  • ağrı: demeki ibo püftüden iyi okuyomuş 6 15 Yanıtla
  • kobra: türklerin yeni ibadet tarzı 4 17 Yanıtla
  • Tarık: Dünyanın sonu yaklaştı artık 17 3 Yanıtla
  • M.o.ugur : Müezzin asık oldugu kıza gönderme yapmış olabılır bence bu kötü art niyet yoksa Allah'ında hosuna gitmez mi ? 6 11 Yanıtla
    hulusi: bence düşüncen kaydadeğer.insanlar düşüncelerini bazen böyle surprizler yaparak derdini anlatabilmeli 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement