Çan Belediyesi 8. Yaz Spor Okulları Sezonu Kapattı - Son Dakika
Yerel

Çan Belediyesi 8. Yaz Spor Okulları Sezonu Kapattı

Çan Belediyesi 8. Yaz Spor Okulları Sezonu Kapattı

Çan belediyesi 8. Yaz spor okullarının kapanış töreni gerçekleştirildi.

20.08.2016 12:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çan belediyesi 8. Yaz spor okullarının kapanış töreni gerçekleştirildi.

Çan Belediyesince 12 Temmuz - 19 Ağustos tarihleri arasında bu yıl sekizinci kez düzenlenen ve futbol, basketbol, voleybol, badminton, tekvando ve güreş branşlarının yer aldığı 'Çan Belediyesi 8. Yaz Spor Okulları' kapanış töreni Çan İbrahim Bodur Şehir Stadyumunda düzenlendi. Tören, Çan Belediye Başkanı Dr. Abdurrahman Kuzu, eşi Ayşegül Kuzu, AK Parti Çan İlçe Başkanı Murat Okan, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, STK'lar, yaz spor okulları öğrenci velileri ve Çan Halkının katılımıyla gerçekleştirildi.

7-12 Yaş arasındaki çocukların kabul edildiği ve çocukların yaz tatillerini hem spor yaparak hem de bu uzun tatillerini sportif faaliyetlerle geçirebilmeleri amacıyla 8 yıldan bu yana devam eden ve gelecek yıllarda da devam edecek olan 'Çan Belediyesi 8. Yaz Spor Okulları' töreninde kapanış konuşmasını gerçekleştiren Belediye Başkanı Dr. Abdurrahman Kuzu, "8 Yıl önce göreve gelir gelmez biricik yavrularımız için başlatmış olduğumuz yaz spor okullarımızın, bu yıl 8'incisini gerçekleştirdik ve bu yıla kadar yaklaşık 6 bin çocuğumuz yaz spor okullarında değişik branşlarda eğitim gördüler, keyifli vakit geçirdiler. Bu sene ise 15 antrenörümüzle, 6 branşta, yaklaşık 550 yavrumuz yaz spor okullarımızdan faydalandı. Bu faaliyetlerimiz Rabbimin izniyle gelecek yıllarda da devam edecek inşallah" dedi.

Tören sonunda ise, Çan Belediyesi 8. Yaz Spor Okulları'na katılan minik sporculara katılım belgesi ve çocukların antrenörlüğünü yapan tüm hocalarına da teşekkür belgeleri verilerek program sona erdi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çan Belediyesi 8. Yaz Spor Okulları Sezonu Kapattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement