Çan'dan Bayırbucak Türkmenlerine Yardım Kampanyası - Son Dakika
Yerel

Çan'dan Bayırbucak Türkmenlerine Yardım Kampanyası

Çan\'dan Bayırbucak Türkmenlerine Yardım Kampanyası

Çan Kaymakamlığı, Çan Belediye Başkanlığı ve Türk Kızılay’ı Çan Şube Başkanlığı tarafından yürütülen Çan’dan Bayırbucak Türkmenlerine yardım kampanyasına Çan Anadolu Lisesi öğrencilerinden destek geldi.

12.12.2015 11:50

Çan Kaymakamlığı, Çan Belediye Başkanlığı ve Türk Kızılay'ı Çan Şube Başkanlığı tarafından yürütülen Çan'dan Bayırbucak Türkmenlerine yardım kampanyasına Çan Anadolu Lisesi öğrencilerinden destek geldi.

Çan Anadolu Lisesi 12. Sınıf öğrencileri, 'Türkmen Kardeşlerimiz için hedef 50 battaniye' diyerek başlattığı kampanya hedefine ulaşıyor. Öğrenciler, hedeflerine ulaşmak için öncelikle her sınıftan temsilci seçtiklerini ve tüm sınıfların desteğini alarak bunu başarabileceklerini belirttiler. Çan Anadolu Lisesi 12. Sınıf öğrencisi Sevdanur Şahin, "Kızılay Çan Şubesinin dağıttığı kampanya broşürlerini gördüğümde arkadaşlarımla böyle bir kampanyaya duyarsız kalmamamız gerektiğini düşünerek konuyu okul idaremizle görüştük. Onlarında desteğini alarak 'Türkmen Kardeşlerimiz için 50 Battaniye' kampanyamızı başlattık. Hedefimize ulaşmak üzereyiz ve hedefimize ulaştığımızda da kampanyamıza battaniyeden sonra kuru gıda da eklemek istiyoruz. Bunu okulumuz ile başarabileceğimize inanıyoruz" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çan'dan Bayırbucak Türkmenlerine Yardım Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement