Çanakkale 100. Yıl Gezici Müzesi' Bolu'da … - Son Dakika
Yerel

Çanakkale 100. Yıl Gezici Müzesi' Bolu'da …

Çanakkale 100. Yıl Gezici Müzesi\' Bolu\'da …

Başbakanlık Basın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü organizasyonunda Anadolu’yu dolaşarak Çanakkale ruhunu pekiştirmeyi amaçlayan ‘Çanakkale 100. Yıl Gezici Müzesi’ Bolu’da açıldı.

10.10.2014 09:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakanlık Basın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü organizasyonunda Anadolu'yu dolaşarak Çanakkale ruhunu pekiştirmeyi amaçlayan 'Çanakkale 100. Yıl Gezici Müzesi' Bolu'da açıldı.

Çanakkale Zaferi'nin 100. Yıl Etkinlikleri çerçevesinde Başbakanlık Basın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü tarafından Anadolu'yu dolaşarak Çanakkale Ruhunu pekiştirmeyi amaçlayan 'Çanakkale 100. Yıl Gezici Müzesi' Bolu'ya geldi. Belediye önünde halka açık olacak mobil TIR'ın açılışını Vali Vekili Mustafa Kemal Keskin, Bolu Belediye Başkan Vekili Hüseyin İka, Başbakanlık Basın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü yetkilileri, daire müdürleri ve çok sayıda öğrenci gerçekleştirdi.

Açılış öncesi bir konuşma yapan Bolu Vali Vekili Mustafa Kemal Keskin, "Çanakkale Zaferi'nin 100. Yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde Çanakkale 100. Yıl Gezici Müzesi'nin bugün ilimize gelmesinden dolayı son derece gururluyuz ve heyecanlıyız. Bu etkinliklerin gerçekleşmesinde emeği geçen Başbakanlık Basın ve Enformasyon Genel Müdürlüğümüze teşekkür ediyoruz"

Konuşmaların ardından protokol üyeleri mobil TIR'ın açılışını gerçekleştirerek içerisini gezdi. - BOLU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çanakkale 100. Yıl Gezici Müzesi' Bolu'da … - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement