50 Yıllık Eşini Traktörle Ezen Yaşlı Adam, Olay Anını Anlattı - Son Dakika
3.Sayfa

50 Yıllık Eşini Traktörle Ezen Yaşlı Adam, Olay Anını Anlattı

50 Yıllık Eşini Traktörle Ezen Yaşlı Adam, Olay Anını Anlattı

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde, tarlada traktörle çift süren Sami Eroğlu, eşini ezdi. Hastaneye kaldırılan yaşlı kadın, kurtarılamadı. Olayın üzüntüsünü yaşayan Eroğlu, kaza anını anlattı.

18.04.2016 22:16  Güncelleme: 11:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde, tarlada traktörle çift süren kocasının çarpıp ölümüne neden olduğu 69 yaşındaki Sevim Eroğlu, bugün toprağa verildi.

Kaza, cumartesi saat 16.00 sıralarında, Camikebir Mahallesi Hatip Sokak'ta meydana geldi. Tarlada, 17 DD 064 plakalı traktörüyle çift süren 71 yaşındaki Sami Eroğlu, bir an arkaya dönüp pullukları kontrol etmek isteyince, önünde ot toplayan eşi Sevim Eroğlu'na çarptı. Ambulansla Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan Sevim Eroğlu, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Sami Eroğlu, polis merkezinden ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

"BUNDAN SONRA HAYAT BANA HARAM"

Sevim Eroğlu'nun cenazesi, bugün Bayramiç'in Çarşı Camii'nden kaldırıldı. Öğlende kılınan namazın ardından Sevim Eroğlu, ilçe mezarlığında toprağa verildi. Sami Eroğlu'nun ayakta durmakta güçlük çektiği görüldü. Sami Eroğlu, cenaze sonrası "Bundan sonra hayat bana haram" dedi.

OLAY ANINI ANLATTI

Yaşlı adam kaza anını ise şöyle anlattı; Ben onu görmedim. Ben motora bindim bir elim direksiyonda. Çift sürerken arkamıza bakıyoruz. Önden biri görmüş düdük çalmış ben duymadım. 'Karı bağırmış diyorlar' ben motorun sesinden duymadım. Benim aklıma gönlüme zaten öyle bir şey gelmiyor. Derken tekerlek zorlandı. Üstüne çıkmış geri atmış. Esneme yapınca ben baktım bizim karı gözüme göründü. Hemen boşa aldım. Aldım kucağıma götürdüm hastaneye. Sonra ambulansla Çanakkale'ye götürdük.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa 50 Yıllık Eşini Traktörle Ezen Yaşlı Adam, Olay Anını Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement