Çanakkale'de Doktorun Bıçaklı Saldırıya Uğraması - Son Dakika
Sağlık

Çanakkale'de Doktorun Bıçaklı Saldırıya Uğraması

Çanakkale Devlet Hastanesinde görev yaptığı poliklinikte bıçaklı saldırıya uğrayan Üroloji Uzmanı Dr. Yusuf İlker Çömez için sağlık çalışanları eylem yaptı.

06.05.2016 12:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale Devlet Hastanesinde görev yaptığı poliklinikte bıçaklı saldırıya uğrayan Üroloji Uzmanı Dr. Yusuf İlker Çömez için sağlık çalışanları eylem yaptı.

Çanakkale Devlet Hastanesi Başhekimlik binasının girişinde toplanan Çanakkale Tabip Odası, Türk Sağlık Sen, Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası (SES), Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) şubeleri üyeleri ile Aile Hekimliği Federasyonu (AHEF) Çanakkale Aile Hekimleri Derneği (ÇAHEDER) üyeleri, saldırıyı protesto etti.

Sağlık çalışanları adına basın açıklaması yapan Çanakkale Tabip Odası Başkanı Hülya Görgün, Dr. Çömez'in ölümüne yol açabilecek şekilde bir saldırıya uğradığını söyledi.

Çömez'in yoğun bakımdaki tedavisinin sürdüğünü ifade eden Görgün, şöyle konuştu:

"Yaşadığı fiziksel ve ruhsal travmanın etkileri uzunca bir süre devam edecektir. İlk defa yaşanmayan bu hadise, öyle görünüyor ki son da değildir. Yaklaşık bir yıl önce acil serviste bir personelimize silah çekildiğini, bir hekim arkadaşımızın aynı kişiden defalarca yaşadığı saldırılardan sonra, Çanakkale'yi terk etmek zorunda kaldığını tüm kamuoyuna hatırlatırız."

Kaynak: AA

Son Dakika Sağlık Çanakkale'de Doktorun Bıçaklı Saldırıya Uğraması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement