Çanakkale'de Gönül Projesi 2015 Yılında da Sürecek - Son Dakika
Yerel

Çanakkale'de Gönül Projesi 2015 Yılında da Sürecek

Engelli, yaşlı, çocuk ve ailelere dönük, kamu, kurum ve kuruluşlarının katılımıyla uygulanan "Gönül Projesi" 2015 yılında da sürdürülecek.

20.11.2014 10:26  Güncelleme: 14:05

Çanakkale Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü'nün kuruluşlarından yararlanan engelli, yaşlı, çocuk ve ailelere dönük, kamu, kurum ve kuruluşlarının katılımıyla uygulanan "Gönül Projesi" sivil toplum kuruluşları dahil edilerek 2015 yılında da sürdürülecek.

Vali Ahmet Çınar, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ersin Fırat ve müdür yardımcılarının katıldığı değerlendirme toplantısında yaptığı konuşmada, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü yürütülen faaliyetlerin her biri çocukların gelişimini destekleyecek, çocukları hayata hazırlayacak sosyal ve kişisel becerileri geliştirecek, çocuklar ve personelin tanışmasını, kaynaşmasını sağlayacak şekilde planlandığını söyledi.

Huzurevinde yaşlıların ziyareti ve onlarla sohbetler çerçevesinde bir dizi program organize edildiğini aktaran Çınar, "Sürdürülen çalışmalar neticesinde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı sosyal hizmet kuruluşlarının tanınması ve farkındalık oluşmasında önemli bir katkı sunulmuştur. Kamu kurum ve kuruluşları ile müdürlük arasındaki diyalog üst düzeye taşınmıştır" dedi.

Çınar, projenin ikinci ayağının 2015 yılında da sürdürülmesi, sivil toplum kuruluşlarının da dahil edilerek yaygınlaştırılması gerektiğini kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çanakkale'de Gönül Projesi 2015 Yılında da Sürecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement