Çanakkale'de Soğuk Hava Deposunda Patlama: 2 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Çanakkale'de Soğuk Hava Deposunda Patlama: 2 Yaralı

Çanakkale'nin Lapseki ilçesindeki bir soğuk hava deposunda meydana gelen patlamada 2 kişi yaralandı.

10.01.2015 11:38  Güncelleme: 12:04

Çanakkale'de soğuk hava deposunda patlama: 2 yaralı

ÇANAKKALE'nin Lapseki İlçesi'ndeki bir soğuk hava deposunda meydana gelen patlamada 2 kişi yaralandı. Patlamanın sesi ilçede paniğe neden olurken, depoda büyük çaplı maddi hasar meydana geldi.

Lapseki İlçesi Kökez Mevkisi'ndeki 72 yaşındaki Mehmet Ali Aygün'e ait soğuk hava deposunda, bugün (Cumartesi) saat 09.30 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Büyük bir gürültü yaratan patlama geniş alanda duyulurken, yakınındaki çok sayıda evin camlarının kırılıp vatandaşların panik yaşamasına neden oldu. Patlamada soğuk hava deposunun üst kısmındaki evde eşi Firdevs Aygün (65) ile birlikte yaşayan Mehmet Ali Aygün yaralandı. Soğuk hava deposundaki meyveler ortalığa saçıldı.

Olay yerine ilk olarak Lapseki Belediyesi itfaiyesi ile 112 Acil Servis ekipleri ulaştı. İlk müdahaleyi yaptıkları Aygün çiftini tedavi için ambulansla Lapseki Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Vücudunda küçük çaplı çam kesikleri bulunan ve olayın şokunu yaşayan yaralılarının hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

AK Partili Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz da patlamanın olduğu soğuk hava deposuna gelerek incelemede bulundu. Yılmaz gazetecilere yaptığı açıklamada, "Patlama esnasında çevrede kimsenin, özellikle çocukların olmaması sevindirici. Can kaybı yaşanmaması tek tesellimiz" dedi.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, patlamanın gaz kaçağı ya da kompresörlerdeki patlamasından olduğu tahmin edilirken, incelemlerin sürdüğü bildirildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çanakkale'de Soğuk Hava Deposunda Patlama: 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement