Çanakkale - Enkaz Altından Çıkarılan Depremzede Beni Kızım Kurtarmış 2 - Son Dakika
Güncel

Çanakkale - Enkaz Altından Çıkarılan Depremzede Beni Kızım Kurtarmış 2

Enkaz altından çıkarılan depremzede: Beni kızım kurtarmış(EK)2)O ANLARI HATIRLAYINCA GÖZYAŞLARINI TUTAMADIAyvacık'taki 5.3 büyüklüğündeki depremde yıkılan evlerinin enkazından babasını kurtaran 17 yaşındaki Nurcan Köseoğlu, o anları hatırlayınca gözyaşlarını tutamadı.

08.02.2017 17:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Enkaz altından çıkarılan depremzede: Beni kızım kurtarmış(EK)

2)O ANLARI HATIRLAYINCA GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Ayvacık'taki 5.3 büyüklüğündeki depremde yıkılan evlerinin enkazından babasını kurtaran 17 yaşındaki Nurcan Köseoğlu, o anları hatırlayınca gözyaşlarını tutamadı. Köseoğlu, "Deprem anında üstüme küçük taşlar dökülmeye başlayınca babamla uyandık. Deprem uyanmamızdan hemen sonra ki, üç saniye içinde olup, geçti. Sarsıntının ardından baktığımda babam enkazın altındaydı. Babam yatak odasından çıkmak isterken enkaz altında kalmıştı. Ensesinde büyükçe bir dirsek taşı vardı. O taşı üzerinden aldım. Sonra kendisini yerden kaldırdım. Sıcağı sıcağına acısını hissetmiyordu. Onu bulunduğu yerden çıkardım. Ardından dış kapıya gittim ancak sıkıştığı için açılmıyordu. Yerdeki keseri alıp, kapıyı zorlayarak açtım. Bu arada kapının arkasına devrilen buzdolabını da kaldırdık. Sonrasında ise kapıyı açarak, kendimizi dışarı attık. Kendimizi dıyarı attığımızda yollarda ambulanslar falan vardı. Babamı ambulansa bindirdik. Önce Ayvacık'a hastaneye götürdüler. Ardından Ezine'ye sevk ettiler. Tedavisinin ardından taburcu olup, köye döndü" dedi.

"Ev harabeye dönmüştü" diyen Köseoğlu, şöyle devam etti:

"Ancak, ikinci depremde evimiz daha da yıkıldı. Evdeki televizyonların ikiside devrilip, kırıldı. Mağduriyetimiz büyük. Ama şimdilik yine de iyiyiz. En azından canımızı kurtardık. Artık o eve girmemiz mümkün değil. Şimdilik çadırda kalmaya devam ediyoruz. Konteynerlere taşınacağımız söyledi. Orada bir şekilde yaşamımızı sürdürmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Çanakkale - Enkaz Altından Çıkarılan Depremzede Beni Kızım Kurtarmış 2
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çanakkale - Enkaz Altından Çıkarılan Depremzede Beni Kızım Kurtarmış 2 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement