Çanakkale Kuzuları Bekçisi Kangal Köpeğiyle Çaldılar - Son Dakika
Güncel

Çanakkale Kuzuları Bekçisi Kangal Köpeğiyle Çaldılar

Çanakkale Kuzuları Bekçisi Kangal Köpeğiyle Çaldılar

Kuzuları bekçisi kangal köpeğiyle çaldılarKUZULARI HELAL ETTİ KANGALINI İSTEDİÇanakkale'nin Bayramiç İlçesine bağlı Tülüler Köyü'nde yaşayan Ziya Yılmaz'a ait ağıla giren hırsızlar, sekiz kuzu ve bir koç ile birlikte bekçilik yapan kangal köpeğini de çalarak, kaçtı.

18.06.2016 13:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kuzuları bekçisi kangal köpeğiyle çaldılar

KUZULARI HELAL ETTİ KANGALINI İSTEDİ

Çanakkale'nin Bayramiç İlçesine bağlı Tülüler Köyü'nde yaşayan Ziya Yılmaz'a ait ağıla giren hırsızlar, sekiz kuzu ve bir koç ile birlikte bekçilik yapan kangal köpeğini de çalarak, kaçtı. Küçükbaş hayvanları çalınan Yılmaz, hırsızlara seslenerek, "Kuzular ve koç size helal olsun. Ama kangal köpeğimi geri getirin" dedi.

Bayramiç kent merkezine 5 kilometre uzaklıktaki Tülüler Köyü'nde, çiftçi ve besici Ziya Yılmaz'ın ağılından 8 kuzu ve 1 koç çalındı. Hırsızlar, küçükbaş hayvanları çalmakla yetinmeyip, hayvanlara bekçilik yapsın diye ağılda bırakılan kangal köpeğini de beraberinde götürdü. Hayvanları çalınan Ziya Yılmaz, kuzularının ve koçunun çalındığına üzülmediğini, ancak özel bir çiftlikten aldığı hakiki kangal köpeğinin hırsızlar tarafından çalınmasına çok şaşırdığını ve üzüldüğünü söyledi.

HIRSIZLARA ÇAĞRI

Beş yıl önce sahiplendiği kangal köpeğin evladı gibi olduğunu belirten Yılmaz, hırsızlara seslenerek, "Kuzular ve koç size helal olsun. Ne olur kangal köpeğimi köy yakınlarına bırakın" diye seslendi.

HAYVAN HIRSIZLIKLARI ARTTI

Bu arada, Bayramiç'in Aşağı Şapçı köyünden de 2 kişiye ait 16 koyun, İlçe merkezinde ise Arif Durmaz'a ait 33 kuzunun çalındığı da öğrenildi. Hayvan hırsızları yüzünden kabus gibi günler yaşayan köylüler, ellerinde tüfekleriyle koyun keçi ve büyükbaş hayvanlarının bulunduğu ağıllarda nöbet tutmaya başladı. Hırsızın kim olduğunun belirlenmesi ve yakalanması için jandarma çalışma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çanakkale Kuzuları Bekçisi Kangal Köpeğiyle Çaldılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement