Çanakkale Liseli Kızdan İki Aydır İz Yok - Son Dakika
Güncel

Çanakkale Liseli Kızdan İki Aydır İz Yok

Çanakkale Liseli Kızdan İki Aydır İz Yok

Liseli kızdan iki aydır iz yok ÇANAKKALE'nin Çan İlçesi'nde, iki ay önce market alışverişi için evinden ayrılan ancak şuana kadar geri dönmeyen, ailesinin kaçırıldığını ileri sürdüğü 15 yaşındaki Didem Çakmak'tan haber alınamıyor.

27.03.2015 16:36

Liseli kızdan iki aydır iz yok

ÇANAKKALE'nin Çan İlçesi'nde, iki ay önce market alışverişi için evinden ayrılan ancak şuana kadar geri dönmeyen, ailesinin kaçırıldığını ileri sürdüğü 15 yaşındaki Didem Çakmak'tan haber alınamıyor. Kızının hayatından endişe duyduğunu söyleyen baba Şakir Çakmak, kızından iki aya yakın süre geçmesine rağmen hala bulunamamasına tepki gösterdi.

Geçen 2 Şubat'ta Çan Ticaret Meslek Lisesi 9'uncu sınıf öğrencisi 15 yaşındaki Didem Çakmak, ev ihtiyaçları için markete alışverişe gitti. Belli bir süre geçmesine rağmen geri dönmemesi üzerine annesi Zeynep Çakmak, meraklanıp kocası Şakir Çakmak'a durumu haber verdi. Gün içinde eve dönmeyen ve ailesinin aramalarına rağmen bulunamayan genç kız için için ailesi, polis ve jandarmaya kayıp başvurusunda bulundu.

HALA BULUNAMAYAN KIZIN BABASI TEPKİLİ

Kayıp olayının ertesi günü, kızını zorla kaçırdığını öğrendiği E.K. adlı kişinin yakınlarının telefonla arayarak şikayetinden vazgeçmesi için baskı yaptığını söyleyen baba Şakir Çakmak, "Kaçıran kişinin yakınları, kızımın yaşını büyütmemi isteyerek ancak ondan sonra göstereceklerini söyledi. Bunları jandarmaya ve polise anlattım. Ama aradan iki ay geçti, hala kızımı bulunamadı. Kızımın hayatından endişeliyim. Ben kızımı istiyorum. Bu memlekette adalet varsa jandarma ve polisten kızımı bulmaları için yardım istiyorum. Ben adalet istiyorum. Var mı öyle 15 yaşında reşit olmayan bir kızı zorla alıkoymak, göstermemek. Televizyonlardaki gibi ben de kızımın ölüm haberini mi duyacağım? Sayın Başbakanıma, Cumhurbaşkanıma sesleniyorum. Bu memlekette adalet varsa ben kızımın bulunmasını istiyorum. Benim kızımı kaçıranlar, saklayanlar belli. Ama ben kızıma hala kavuşamıyorum. Kaçıran kişilerin kollandığını düşünüyorum" diyerek tepkisi dile getirdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çanakkale Liseli Kızdan İki Aydır İz Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • kemal altin: Muge anliya basvur en fazla iki gunde sosyal medyada yanki yapinca emniyet ayaga kalkar ozaman 0 0 Yanıtla

Advertisement