Çanakkale Ruhu Gençlere Mutlaka Aşılanmalıdır - Son Dakika
Yerel

Çanakkale Ruhu Gençlere Mutlaka Aşılanmalıdır

Çanakkale Ruhu Gençlere Mutlaka Aşılanmalıdır

Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Aydın Bölge Koordinatörü Cengiz Altıntaş, Çanakkale Zaferi’nin 101. Yıl dönümü dolayısıyla yayınladığı mesajda tüm şehitlere rahmet, saygı ve minnet duyduklarını belirterek “Geçmişini bilmeyen geleceğine yön vermez. Bu nedenle biz eğitimcilerin en önemli görevlerinden biri Çanakkale Ruhu’nu gençlere ve gelecek kuşaklara aşılamak olmalıdır” dedi.

18.03.2016 11:48

Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Aydın Bölge Koordinatörü Cengiz Altıntaş, Çanakkale Zaferi'nin 101. Yıl dönümü dolayısıyla yayınladığı mesajda tüm şehitlere rahmet, saygı ve minnet duyduklarını belirterek "Geçmişini bilmeyen geleceğine yön vermez. Bu nedenle biz eğitimcilerin en önemli görevlerinden biri Çanakkale Ruhu'nu gençlere ve gelecek kuşaklara aşılamak olmalıdır" dedi.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle mesaj yayınlayan Bahçeşehir Koleji ve Uğur Eğitim Kurumları Aydın koordinatörü Cengiz Altıntaş, kutsal vatan topraklarının korunması uğruna canlarını feda eden şehitleri anmanın onur ve gururunu yaşadıklarını belirterek şehitlerin emanetine de en iyi şekilde sahip çıktıklarını söyledi. Çanakkale Savaşı'nın sadece bir savaş değil tarih sahnesinden silinmek istenen asil bir milletin var oluş mücadelesinde inanç ve azminin göstergesi olduğunu kaydeden Altıntaş, "Çanakkale inanmış insanların gücünün teknoloji ve kendilerinden kat kat fazla düşman orduları karşısında neler yapabileceklerinin tüm dünyaya gösterildiği bir yerdir. Çanakkale'de yaşananlarda, bir milletin bağımsızlığa olan inancının tüm dünya milletlerine ve devletlerine haykırışının vücut bulmasıdır. Bu ruhun genç ve gelecek kuşaklarla aktarılması başta bizlerin görevidir. Eğitimciler olarak çocuklarımızı bu bilinç ve inançla yetiştireceğimize söz veriyoruz" diyerek tüm şehitleri rahmet, minnet ve şükranla andığını ifade etti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çanakkale Ruhu Gençlere Mutlaka Aşılanmalıdır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement