CANLI TVX – Ücretsiz TV izle - Son Dakika
Advertorial Sondakika

CANLI TVX – Ücretsiz TV izle

CANLI TVX – Ücretsiz TV izle

Türkiye'de canlı görüntü yayını yapan ve kalitesiyle göze çarpan Canlı TvX; kullanıcılarına kanalları canlı olarak izleme imkânı sunuyor.

07.01.2013 17:12  Güncelleme: 10:34
İlandır

http://www.canlitvx.com/fox-canli-izle/ Türkiye'de canlı görüntü yayını yapan ve kalitesiyle göze çarpan Canlı TvX; kullanıcılarına kanalları canlı olarak izleme imkânı sunuyor. Televizyon kanallarını kesintisiz ve donmadan canlı tv izleme olanağına sahip olurken, bir yandan da son günlerde gündemde olan dizilere ait yorumlar, haberler gibi bilgilere ulaşma imkânı bulacaksınız.
Tüm Kanallar Bir Arada
Canlı TvX'in sunduğu bu imkânlara bir de tüm kanalları tek bir yerde izleme olanağı ekleniyor. Arama yapma zahmetine girmeden tüm kanallara Canlı TvX sitesi üzerinden rahatça ulaşabileceksiniz. Birçok popüler kanalları Star TV, Kanal D , TRT1 ,Show TV , ATV, FOX TV gibi haber, spor, müzik, çocuk ve dini kanallara tek bir yerden ulaşma imkânına sahip olmanın verdiği bu rahatlıkla tek tek hangi kanalı izlesem diye aramadan internetten canlı ve kesintisiz yayın izlemenin keyfine varacaksınız.
Hd Sinema Uygulaması Da Bulunuyor
7 Salonlu harika bir sinemaya da sahipsiniz! İstediğiniz salona girip istediğiniz filmi anında izlemek harika olacak. Kesintisiz bir film izlemenin keyfini Canlı TvX ile tadacaksınız.
Mobese Kameraları İş Başında
Bütün bunlara bir de İstanbul'un belirli semtlerini mobese kamera uygulaması ile izleme imkânı da ekleniyor. İstiklal Caddesi, Kız Kulesi, Kapalı Çarşı, Kadıköy, Sultanahmet, Mısır Çarşısı gibi İstanbul'un ünlü mekânlarını izleyebilecek, İstanbul'u dört dörtlük bir bakış açısıyla görme imkânı bulacaksınız.
Canlı TvX'in bu derece müthiş yayın anlayışıyla tüm kanalları kesintisiz izlemenin keyfi bir başka olacak!
Bilgi için: www.canlitvx.com

Son Dakika Advertorial Sondakika CANLI TVX – Ücretsiz TV izle - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement