Ünlü Oyuncu Canlı Yayında Rezil Oldu - Son Dakika
Magazin

Ünlü Oyuncu Canlı Yayında Rezil Oldu

CNN Türk ekranlarında Mesut Yar'ın konuğu olan Duygu Çetinkaya, 'selfie' fotoğrafları ile ilgili eleştirisi sonrasında alay konusu oldu.

16.10.2014 09:41  Güncelleme: 10:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çılgın Dershane filmlerinde rol alan ve Survivor yarışması ile tanınan Duygu Çetinkaya Cnn Türk'te yayınlanan "Burada Laf Çok" programında Mesut Yar'la girdiği iddiayı kaybetti.

"BENİM ÖYLE POZUM YOK"

CNN Türk'te Mesut Yar'ın sunduğu 'Burada Laf Çok' programın konuğu olan oyuncu Duygu Çetinkaya, 'Selfie' pozu ile ilgili 'Selfie çekilirken bir de şöyle bir şey var', 'dudakları çıkartıyorlar böyle, benim hiç öyle bir pozum yok' dedi. Mesut Yar'ın 'Hiç mi yok' sorusuna, 'Hiç yok, bulamazsınız' diyerek cevap verdi.

MESUT YAR O FOTOĞRAFLARI DEŞİFRE ETTİ

Programın ilerleyen saatlerinde Mesut Yar, Duygu Çetinkaya'nın instagram hesabından fotografları yayınlayınca, stüdyoda espri konusu oldu.

Ünlü Oyuncu Canlı Yayında Rezil Oldu
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Ünlü Oyuncu Canlı Yayında Rezil Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • ömer: bu cadalozun neresi ünlü yav survivora bi katıldı bütün milletin sinirlerini zıplatıp durdu hangi dizilerde filmlerde oynamışta ünlü olmuş 23 0 Yanıtla
  • Ömer Faruk B.: Abi bir insan yapmacık olur anlayamazsın, ama bu kız çok belli ediyor, yapma be kızım. Seni sevenden çok boğmak isteyen var. Hayran kitlen falanda yok. Git evinin gadını ol. 21 0 Yanıtla
  • marmut teke: aşırı iticisin. içimdeki şiddet duygularını uyarıyorsun, her yönden! 16 2 Yanıtla
  • Moshe: 'Sempatik bir rezil olma' olmuş. 8 2 Yanıtla

Advertisement