Caprice Gold Mağdurları Eylem Yaptı - Son Dakika
Güncel

Caprice Gold Mağdurları Eylem Yaptı

Fadıl Akgündüz’ün mağdur ettiği vatandaşlardan oluşan Caprice Gold Yatırımcılar Derneği üyeleri, Caprice Gold Otel inşaatı önünde eylem yaptı.

27.12.2015 16:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fadıl Akgündüz'ün mağdur ettiği vatandaşlardan oluşan Caprice Gold Yatırımcılar Derneği üyeleri, Caprice Gold Otel inşaatı önünde eylem yaptı.

Kamuoyunda Jet Fadıl olarak tanınan Fadıl Akgündüz'ün projelerinden Caprice Gold Bayrampaşa ve Maldivler'e yatırım yaparak mağdur olanlar tarafından kurulan Caprice Gold Yatırımcılar Derneği üyeleri, Caprice Gold Otel inşaatı önünde eylem yaptı. Caprice Gold Oteli projesine yatırım yaparak mağdur olan ve haklarını geri alamadıkları gibi muhatap olarak kimseyi bulamayan çok sayıda vatandaş eyleme katıldı. Caprice Gold Bayrampaşa inşaatı önünde toplanan mağdurlar, ellerine aldıkları Kayyum Atansın pankartları eşliğinde haklarını aradı.

"BİZİ BU ADAMDAN KURTARIN"

Caprice Gold Oteli mağdurlarından Sedat Irmak, "Ben neyim var neyim yok verdim ve şuan evim kira, iş yerim kira geçimimi zor sağlıyorum. Ben bu parayı verirken, bir kısmını kredi kullanmıştım ve kredileri ödeyemiyorum, haciz kapımda. Ben buraya 230 bin lira gibi bir para yatırdım. Ben devletimizden, cumhurbaşkanımızdan rica ediyorum lütfen bizi bu adamdan kurtarın" dedi.

"BURADA TAPUM GÖRÜNDÜĞÜ İÇİN EV ALAMIYORUM"

Caprice Gold Otel üzerinde tapusu olduğu için devletin emeklilere verdiği evden alamadığını söyleyen Ünal Aslan, "Ben ve çocuklarım dört tane yer aldık. Ama biliyorsunuz, devlet emeklilere ve hiç evi olmayanlara ev veriyor. Bizimde burada tapumuz göründüğü için ev alamıyorum. Burada ki bütün emekliler bu durumdan mağdur" diye konuştu.

"ÇALIŞMALARIMIN KARŞILIĞINI ALAMADIM"

Caprice Gold Otelinde garsonluk yapan Abdurrahman Sincan, burada 2,5 yıl çalıştığını belirterek "Ben hem çalışıp hem okuyordum. Burada yaptığım çalışmalarla bir yatırım yaptım. Ben de mağdurum. Hem çalışmalarımın karşılığını alamadım, hem de yatırım paramı alamadım" ifadelerini kullandı.

Ailesinde herkese yer aldığını dile getiren Resul Erdal ise, "Bu anlatılan çalışmalar sonrası güvence bende oluştuktan sonra kızıma, yeğenime, kardeşime yer aldım. O günün parası 500 bin lira yatırdım. Sonra ortada ne Fadıl bey ne yönetici kaldı. Normal şartlarda üç senede bitmesi gereken inşaat altı yıl oldu hala bitmedi. Fadıl Beyin taktiği bu, artık bu işin profesörü olmuş. Devletimiz ne yaparsa yapsın bu insanların hakkını bundan alsın" şeklinde konuştu.

Yapılan eylem sonrası Caprice Gold Otel önünde toplanan kalabalık olaysız dağıldı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Caprice Gold Mağdurları Eylem Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement