Çarşamba Baraj Suları Köprüyü Yıktı - Son Dakika
Güncel

Çarşamba Baraj Suları Köprüyü Yıktı

Çarşamba Baraj Suları Köprüyü Yıktı

Baraj suları köprüyü yıktı Samsun'un Çarşamba İlçesi Gökçeçakmak Köyü Ayvalık Mahallesi'nde bulunan köprü, barajın tahliye kapaklarının açılmasının ardından suyun şiddetine dayanamayarak yıkıldı.

10.04.2015 17:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Baraj suları köprüyü yıktı

Samsun'un Çarşamba İlçesi Gökçeçakmak Köyü Ayvalık Mahallesi'nde bulunan köprü, barajın tahliye kapaklarının açılmasının ardından suyun şiddetine dayanamayarak yıkıldı.

Samsun'un Çarşamba İlçesi'nde dün geceki şiddetli sağanak yağış nedeniyle Gökçeçakmak Barajı'nda su seviyesi yükseldi. Bu nedenle barajın su tahliye kapakları açıldı. Barajın kapaklarının açılması ile birlikte büyük bir şiddetle akan su, bölgede bulunan köprüyü yıktı. Köy sakinlerinden Vahit Fet, "Bu köprü 8 köyü birbirine bağlıyor. Çocuklarımız bu köprü üzerinden okula gidip geliyor. Köprünün yıkılması nedeniyle çocuklarımız bugün okula da gidemedi. Bizler de camiye gitmek için bu köprüyü kullanıyoruz. Köprümüzün biran önce yapılmasını istiyoruz" dedi. Köprünün giriş çıkışları Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından şerit çekilerek kapatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çarşamba Baraj Suları Köprüyü Yıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement