Çarşı Grubu Çocukları Sevindirdi - Son Dakika
Yerel

Çarşı Grubu Çocukları Sevindirdi

Çarşı Grubu Çocukları Sevindirdi

Beşiktaş Çarşı Grubu Batman temsilcileri, çocuklar yararına bir konser etkinliği düzenleyecek.

24.01.2016 15:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Destek ver, Yüzleri gülsün!

Beşiktaş taraftar grubu Çarşı'nın Batman temsilciliği Çarşı Batman, çocukların yüzlerini güldürmek için dev konsere hazırlanıyor.

Son bir ay içerisinde Batman Merkez ve 4 dört ilçede toplam 5 okulda 200'ün üzerinde öğrenciye mont, bot, atkı, bere ve kırtasiye yardımında bulunan Çarşı Batman grubu, Batman'ın yerel sanatçılarıyla birlikte bir organizasyon gerçekleştirerek daha çok öğrenciye yardım etmek için bir araya geldiler. Mancu prodüksiyonun organizesiyle gerçekleşecek olan konsere Batmanlı sanatçı Veysel Akat, Mehmet Demirhan, Yusuf Şahin Sünger, Yunus Cengiz, Ahmet Cemal Aydın ve Selim Çınar orkestra halinde sahne alacak. Pazartesi günü saat 19.30'da Yeni Kültür Merkez'inde yapılacak konsere tüm Batman halkı davet edildi. Konseri dinlemeye gelenlerden herhangi bir bedel talep etmeyen grubun yetkilileri, konser salonuna yardım kutusunun konulacağını belirttiler.

"ORTAK GAYEMİZ ÇOCUKLAR"

Çarşı Batman temsilcisi Hidayet Demir, " Grup olarak her yıl bu tür yardım etkinlikleri gerçekleştiriyorduk. Bu sene daha geniş kapsamlı bir hale getirdik. Şimdiye kadar 200 öğrenciyi giydirip, kırtasiye yardımında bulunduk. Acil ihtiyaçları olan ulaşmak istediğimiz birkaç okulumuz daha var. Bizde böyle bir konser düzenlemek istedik, sağ olsun Batmanlı sanatçı dostlarımızda destek olmak için gönüllü oldular. Konsere gelmek isteyenler bilmelidirler ki ortak gayemiz ilkokul öğrencileri olacak. Bu nedenle konser ücretsiz olup, sahne önüne yardım kutusu bırakılacak kimim gönlünden ne koparsa kutuya atacak. Paradan ziyade isteyen mont, bere, atkı, bot veya kırtasiye malzemesi getirenler bize daha iyi yardımcı olacaktır" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Çarşı Grubu Çocukları Sevindirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • sena torlak: acı verici 0 0 Yanıtla

Advertisement