Çarşı'ya Desteğe Giden Taraftarlar Adliye Koridorunu Tribüne Çevirdi - Son Dakika
Güncel

Çarşı'ya Desteğe Giden Taraftarlar Adliye Koridorunu Tribüne Çevirdi

Çarşı\'ya Desteğe Giden Taraftarlar Adliye Koridorunu Tribüne Çevirdi

Darbe suçlamasıyla hakim karşısına çıkan Çarşı'ya desteğe giden Beşiktaşlı taraftarlar, İstanbul Adalet Sarayı'nın koridorlarını tribüne çevirdi.

16.12.2014 11:42  Güncelleme: 12:35

"Çarşı" grubu üyesi 35 kişi hakim karşısına çıktı. Tutuksuz yargılanan sanıklar ve izleyici olarak gelen taraftarlar Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nın koridorlarını tribüne çevirdi. Duruşma öncesi sloganlar atıp marşlar söyleyen taraftarlar, çektikleri görüntüleri paylaştı.

CHP'Lİ VEKİLLER VE BERKİN'İN AİLESİ DE GELDİ

Gezi Parkı olaylarında 'hükümeti yıkmaya teşebbüs'le suçlanan Beşiktaş'ın taraftar grubu "Çarşı" üyesi 35 kişi hakkında açılan davanın ilk duruşması bugün başladı. Çarşı'ya destek için adliyeye gelenler arasında CHP'li vekiller ile Berkin Elvan'ın anne ve babası da var.

Galatasaraylı taraftarlar da Çarşı'ya destek için adliye önündeydi...

DURUŞMA SALON KRİZİYLE BAŞLADI

Adliyenin 25 kişilik en küçük salonunda yapılan duruşma yer yetersizliğinden bir türlü başlayamayınca avukatlar daha büyük salon talebinde bulundu. Mahkeme avukatların talebini kabul etti. Duruşma daha büyük salona alındı. Dışarda bekleyen yüzlerce taraftar, salon değişince 'duruşmadan ilk gol sesi' yorumunu yaptı.

ŞÜPHELİLERİN AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET HAPSİ İSTENİYOR

İstanbul Cumhuriyet Savcısı Adem Meral tarafından hazırlanan 38 sayfalık iddianamede, 35 şüpheli dışında, 9 polis de "şikayetçi" sıfatıyla yer alıyor. 35 şüpheli hakkında, "Cebir ve şiddet kullanarak, Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti'ni ortadan kaldırmaya veya görevlerini yapmasını kısmen veya tamamen engellemeye teşebbüs etmek" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası isteniyor. Ayrıca, yine şüpheliler hakkında ayrı ayrı, "Örgüt kurmak ve yönetmek, örgüte üye olmak, görevi yaptırmamak için direnme, kamu malına zarar verme, toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu'na muhalefet" gibi çeşitli suçlardan 2 yıldan 50 yıla kadar değişen hapis cezaları talep ediliyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çarşı'ya Desteğe Giden Taraftarlar Adliye Koridorunu Tribüne Çevirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (29)

  • ak genç: terörirt çarşı gezizekalılar ve yalaka chp iş başında 50 29 Yanıtla
  • reis: Paralı itler yine sokaklarda anırmaya başladı hiç şaşırmayın bunlar vatan haini 44 31 Yanıtla
    reis: Ayakkabı kutularını hakan şükür ve pelsinvanya hainine soracaksın kuyruk acını anlıyorum dert başka 2 7 reis: Çok şükür nice hükümetler geldi geçti biz hep saygı duyduk bilirizki onlarda seçimlerle gelmiş hükümetler dir ister sevelim ister sevmeyelim ama gezi olaylarında milletin iradesini hazmetmeyen sizler günlerce kamu mallarına zarar verdiniz insanların ölümlerine sebep oldunuz milyarlarca dolar ülkeyi zarara soktunuz bunun neresi insanlık bunun neresinde onur ve şeref var 1 6
  • abuzer: carsi=kommunist, pkk 30 28 Yanıtla
  • kör salih: çarşıyı delikanlı bilirdim deliğikanlı değil 35 19 Yanıtla
    TRGY: oğlan çocuğusun sende 6 3
  • reis: Çarşı amblemi İsrail bayrağı ile birebir insanın aklına gelmiyor değil acaba bunlar yahudi mi 29 20 Yanıtla
  • v: BİZ BEŞİKTAŞLILAR OLARAK BU GÜNDEN İTİBAREN BJK Lİ DEĞİLİZ. 15 25 Yanıtla
  • Osman kara: Satılmış hainler 17 20 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement