Çatak'ta Odak Grup Görüşmesi - Son Dakika
Yerel

Çatak'ta Odak Grup Görüşmesi

İl Milli Eğitim Müdürlüğünce başlatılan Ortaokul ve Lise Öğrencilerinin Başarı Durumlarının Araştırılması Projesi kapsamında, Çatak ilçesinde odak grup görüşmesi yapıldı.

01.04.2015 16:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İl Milli Eğitim Müdürlüğünce başlatılan Ortaokul ve Lise Öğrencilerinin Başarı Durumlarının Araştırılması Projesi kapsamında, Çatak ilçesinde odak grup görüşmesi yapıldı.

Toplantıya, Yüzüncü Yıl Üniversitesinden Doç. Dr. Hasar Basri Memduhoğlu, Çatak Milli Eğitim Şube Müdürü Metin Yaltay, okul müdürleri, öğretmenler, sendika temsilcileri, öğrenci temsilcileri, okul aile birliklerini temsilen bir okulun okul aile birliği başkanı ile bir muhtar katıldı.

Çatak'taki ortaokul ve liselerin başarı durumlarının görüşüldüğü toplantıda, sorunlar ve çözüm önerileri üzerinde fikir alış verişinde bulunuldu.

Toplantı sonunda konuşan Doç. Dr. Memduhoğlu, çalışmanın faydalı geçtiğini belirterek ortaya çıkan önerilerin kendilerine ışık tutacağını söyledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Yaltay ise çalışmaların il ve ilçede, öğrencilerin sınav başarılarının artmasına vesile olacağını kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çatak'ta Odak Grup Görüşmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement