Çatalpınar Belediye Başkanı Türe Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Çatalpınar Belediye Başkanı Türe Açıklaması

Çatalpınar Belediye Başkanı Ahmet Türe, Büyükşehir Belediyesinin yapacağı büyük kanal projesiyle ilgili çalışmaların başladığını bildirdi.

03.04.2015 11:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çatalpınar Belediye Başkanı Ahmet Türe, Büyükşehir Belediyesinin yapacağı büyük kanal projesiyle ilgili çalışmaların başladığını bildirdi.

Türe, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 30 Mart seçimlerinin ardından ilk olarak belediyeye ait araç gereç bakımlarını yaptırarak hizmete hazır hale getirdiklerini söyledi.

Uzun zamandır açılamayan Ortaköy Mahallesi'ndeki yolun açılışını yaptıklarını anlatan Türe, şöyle devam etti:

"Tüm mahallelerimize çöp konteynırları bırakarak çöp sorununu ortadan kaldırdık. Ayrıca daha önce çöpler dere yataklarında bulunan boş araziye dökülüyordu. Büyükşehir olduktan sonra çöpleri biriktirip Fatsa'ya taşıyoruz. Çöp nedeniyle oluşan kötü koku ve çevre kirliliğini ortadan kaldırdık. İstiklal Caddesi'ne  ve anaokul önüne çocuk parkı kurduk. Ayrıca iki ırmağın birleştiği noktaya yakın bir alana İller Bankası ile ortaklaşa gerçekleştirdiğimiz park projesi yaptık ve şu anda yüzde 90 bitmiş durumda. Kış döneminde parkelerimizi döktük ve ilk olarak Karahamza İlkokulu'nun bahçesinden başlayarak, Karahamza Mahallemizi parkeli caddelerine kavuşturuyoruz. Yine parke çalışmaları Keçilli Mahallemizde devam ediyor."

Türe, seçimlerden önce vaat ettikleri kanal projesinin hazırlandığını ifade ederek, "Kanal projemiz hazırlanıyor, seçimlerden önce vaat ettiğimiz gibi dere yataklarımızı bir kanal içerisine alarak daha güzel ve temiz dere yataklarına kavuşturacağız. Temmuz ayı itibarıyla ilçe merkezinin elektrik kabloları yer altına alınmaya başlanacak ve çirkin görüntü artık son bulacak. Ordu Büyükşehir Belediyesinin yol yapım çalışmaları ilçemizde devam ediyor" diye konuştu.

Türe, kısa sürede birçok hizmete imza attıklarını kaydederek, çalışmaların tüm hızıyla devam edeceğini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çatalpınar Belediye Başkanı Türe Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement