Çavuş'tan, Sandık Hassasiyeti - Son Dakika
Yerel

Çavuş'tan, Sandık Hassasiyeti

Çavuş\'tan, Sandık Hassasiyeti

CHP Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Hanifi Çavuş, Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi sandık görevlilerini yazmaya başladıklarını söyledi.

09.07.2014 16:46  Güncelleme: 16:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Hanifi Çavuş Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi sandık görevlilerini yazmaya başladıklarını ifade etti.

Cumhurbaşkanlığı seçimini çok yakından takip ettiklerini söyleyen CHP Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Hanifi Çavuş, Adıyaman merkez ilçe örgütü olarak sandıklara eğitim düzeyi yüksek olan kişiler sandıklara sahip çıkacak özellikle gençleri sandıklara yazdıklarını belirtti. Çavuş, "Sandık konusunda ince ekleyip sık dokuyoruz. Vatandaşlarımızın güvenli bir seçim süreci yaşamaları için Cumhuriyet Halk Partisi ilçe örgütleri sandıklara sahip çıkmak için çalışmalarına başlamıştır. Özellikle vatandaşlarımızın oylarını sağlıklı kullanmaları için sandık eğitimi vermekteyiz. Seçim kurulu, sandıklara yeteri önemi göstermediği ortaya çıkmıştır. En yakın ve en ücra köyümüze kadar çalışmalarımız devam etmektedir" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çavuş'tan, Sandık Hassasiyeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement