Çay Tso, Kalitesini Sertifikalandırdı - Son Dakika
Yerel

Çay Tso, Kalitesini Sertifikalandırdı

Çay Tso, Kalitesini Sertifikalandırdı

Afyonkarahisar’ın Çay ilçesinin Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), ‘ISO 9001-2008 Kalite Yönetim Sistemi Sertifikası’ aldı.

15.01.2014 16:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar'ın Çay ilçesinin Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), 'ISO 9001-2008 Kalite Yönetim Sistemi Sertifikası' aldı.

Çay'da bir otelde gerçekleştirilen sertifika törenine, Çay Kaymakamı Vekili Nusret Büyükçelebi, Sultandağı Kaymakamı Muhammed Emin Güngör, Çay Belediye Başkanı Ali Yakut, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Özdemir, Çay Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Ferit Kahriman, Çay Emniyet Müdürü Yunus Dinç, Çay Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Kaygısız ve iş adamları katıldı.

Törende konuşan Çay TSO Başkanı Kaygısız, oda olarak kaliteyi güvence altına alarak müşteri memnuniyetini ön planda tuttuklarını kaydetti. Kaygısız, "Sürekli gelişen ve iyileşen, hizmet sunumunda tutarlı bir yapı sergileyen Çay Ticaret ve Sanayi Odası, en güzel hizmet verebilmenin çabası içerisindedir" dedi.

Ardından konuşan ADN Kıraç Yönetim Danışmanlığı Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Kıraç ise, her ISO belgesinin birbirine benzemediğine dikkat çekerek, Türk Akreditasyon Kurumu'nun (TÜRKAK) onayı olarak bu belgenin verildiğini söyledi. Kıraç, "Direk Avrupa Birliği (AB) Bakanlığı ve Başbakanlığa bağlı bir kurum. Çeşitli eğitimler yapılıyor, denetimden geçiliyor. ISO 9001 belgesini almak için öncelikle kaliteyi yaşam tarzı olarak benimsemek gerekiyor. Devlet kurumlarımız ve işletmelerimiz de dahil kurumsallaşmak yolunda önemli adımlar atmaktalar" diye konuştu.

Çay TSO Başkanı Kaygısız'a sertifikayı Çay ve Sultandağı ilçelerinin kaymakamları birlikte verdi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çay Tso, Kalitesini Sertifikalandırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement