Çaycıydı, belediye başkanı oldu, mesleki alışkanlıklarını bırakmadı - - Son Dakika
Güncel

Çaycıydı, belediye başkanı oldu, mesleki alışkanlıklarını bırakmadı -

Ulus ilçesindeki Kumluca Belde Belediyesinde çaycılıkla işe başlayan, 21 yıl boyunca çeşitli görevlerin ardından istifasını sunarak, MHP'den belediye başkanı seçilen İsmail Can, ilk icraat makam odasının kapısını söktürdü ve misafirlerine çay ikram etti.

08.04.2014 11:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SELİM BOSTANCI - Ulus ilçesindeki Kumluca Belde Belediyesinde çaycılıkla işe başlayan, 21 yıl boyunca çeşitli görevlerin ardından istifasını sunarak, MHP'den belediye başkanı seçilen İsmail Can, ilk icraat makam odasının kapısını söktürdü ve misafirlerine çay ikram etti.

1999'dan beri emrinde çalıştığı Belediye Başkanı Metin Çetin'e karşı adaylığını açıklayan Can, 250 oy farkla göreve seçildi.

Mazbatasını almasının ardından ilk işi makam odasının kapısını söktürmek olan Can, tepsiye doldurduğu çayları misafirlerine ikram etti.

Can, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çaycı olarak çalıştığı belediyede ilan memurluğu, kazma ve kürek işleri gibi kendisine verilen her görevi yaptığını söyledi.

En alttan en üst kademeye kadar belediyenin hizmet birimi olduğunu ifade eden Can, "Çaycı da belediye başkanı da olsanız burası hizmet kurumudur. Şu anda belediye başkanı olabilirim ama her şeyden önce bu beldenin evladıyım. Ben onların sadece belediye başkanı değil, aynı zamanda hizmetkarıyım" diye konuştu.

- "Nereden geldiğimizi unutmadık"

Can, kendisini çaycı olarak tanıyan belde sakinlerinin seçim öncesinde "Başkan olursan bize yine çay ikram edecek misin?" diye sorduğunu anlattı.

"Makama gelen misafirlerime nereden geldiğimizi unutmadan ellerimle çay ikram ediyorum" diyen Can, sözlerini şöyle tamamladı:

"Kumluca'yı güzelleştirmek, değiştirmek, yaşanabilir belde haline getirmek için nasıl çalışacağımı herkes görecek. Başkan olmadan önce neysem şimdi de oyum. Seçimlerden önceki İsmail Can nasılsa, seçimlerden sonraki de aynı olacaktır. Dün yaptığımız hizmet çaycılıksa, bugün vereceğimiz hizmet belediyeciliktir. Ben sadece başka odadan bu odaya geçmiş oldum."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Çaycıydı, belediye başkanı oldu, mesleki alışkanlıklarını bırakmadı - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement