Cayır Cayır Yandılar - Son Dakika
Yerel

Cayır Cayır Yandılar

Cayır Cayır Yandılar

Marmaris Karayolunda freni patlayan kamyon alev topuna döndü. Kamyonda bulunan 3 kişiden 2'si yanarak can verdi.

19.04.2012 17:18  Güncelleme: 08:50

Marmaris Karayolunda meydana gelen trafik kazasında freni patlayan boya yüklü kamyon, Sakartepe rampasında kayalıklara çarptı. Alev topuna dönen boya kamyonda bulunan 3 kişiden 2'si yanarak can verdi.

Muğla-Marmaris karayolunun 24. kilometresinde sürücüsü henüz belirlenemeyen 35 AN 3508 plakalı kimyasal madde yüklü kamyon, kayalıklara çarptı. Kamyonun sürücüsü, çarpma nedeniyle camdan fırlayarak yola düştü. Kamyondaki iki kişi, kazanın ardından yanmaya başlayan kamyon içinde sıkışması sonrası yanarak hayatını kaybetti. Ağır yaralanan sürücü, 112 Acil Servis ekipleri tarafından Muğla Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kamyonda başlayan yangın, yol kenarındaki ormanlık alana da sıçradı. Ormanlık alanda ve kamyonda çıkan yangın, olay yerine gelen itfaiye ve Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerince müdahale edilerek, söndürüldü. Trafik ekipleri, kaza ve yangın nedeniyle Muğla-Marmaris yolunu ulaşıma yaklaşık 45 dakika ulaşıma kapattı. Kapanan yolda uzun araç kuyrukları oluştu.

Olayı görerek müdahale eden Mehmet Gülal isimli vatandaş, Muğla'dan Marmaris yönüne giderken kamyonun yanlarından geçtiğini belirterek, "Daha sonra kamyonun kayalıklara çarptığını gördük. Sürücü çarpma esnasında camdan fırladığını gördük. Kısa bir süre sonra da kamyon yanmaya başladı. Olay yerine gelen ekiplerin ve vatandaşların yoğun çabasına rağmen kamyonun ön kısmına sıkışan iki kişi yanarak öldü" diye konuştu.

Kamyonda ölen kişilerin kimlikleri henüz belirlenmezken, yaralı şoförün isminin Ömer olduğu öğrenildi. Kaza ile ilgili olarak soruşturma devam ediyor. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Cayır Cayır Yandılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement