Çaykur Rizespor-Bursaspor Maçının Ardından - Son Dakika
Güncel

Çaykur Rizespor-Bursaspor Maçının Ardından

Çaykur Rizespor-Bursaspor Maçının Ardından

Çaykur Rizespor-Bursaspor maçının ardından Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Karaman Bu maçın hakkı bu sonuç değil Bursaspor Teknik Direktörü Sağlam Bu takım her geçen gün daha iyi seviyeye gelecek Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, sahalarında 3-2 kaybettikleri Bursaspor maçının hakkının bu sonuç olmadığını söyledi.

04.10.2015 17:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çaykur Rizespor- Bursaspor maçının ardından

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Karaman Bu maçın hakkı bu sonuç değil

Bursaspor Teknik Direktörü Sağlam Bu takım her geçen gün daha iyi seviyeye gelecek

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, sahalarında 3-2 kaybettikleri Bursaspor maçının hakkının bu sonuç olmadığını söyledi. İlk 45 dakikada iyi oynadıklarını ifade eden Hikmet Karaman, şöyle devam etti

İlk golü yemeseydik, farklı olabilirdi. Tempolu bir oyun oynarken yediğimiz golü ofsayt diye bıraktık. Burada biz hatalıyız. Hakemin düdüğünü beklemeden topu niye bırakıyorsun. Böyle bir golle yenik durma düşmek olmadı. Sonra geriden gelen takım olduk. Yine de beraberliği yakaladık. İki topumuz direkten döndü. Bu maçın hakkı bu sonuç değil. Hata da yapacağız, kötü de oynayacağız. Gelişeceğiz ve daha iyi olacağız. Tabii Bursaspor iyi bir takım. Bugüne kadar futbol şansları hiç yanlarında olmamış. İlk kez bir maçta futbol şansları yanlarında olmuş. Top 3 kez geldi, 3 vuruş da gol oldu. Bizim eleştirilecek yönlerimiz var. Bunları düzelteceğiz.

ERTUĞRUL SAĞLAM DAHA İYİ OLACAĞIZ

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ise koşan, mücadele eden ve oyun disiplininden kopmayan ligin namağlup takımına karşı geçen haftanın moraliyle sahaya çıktıklarını vurgularken, şunları söyledi

Geçen hafta aldığımız galibiyeti, oyuncularımla paylaştım. Biz bir kazanan bir kaybeden istikrarsız bir takım mı olacağız ya da üst üste kazanan, ligde üst sıralara tırmanan ve yönünü belirleyen bir takımı olacaktık. Bunun kararını bugün verecektik. Alınacak bir galibiyet camia üzerinde olumlu motivasyon getireceğinin farkındaydık. Bu beklentilerle maça çıktık. Topa sahip olduğumuz bölümlerde iyi işler yaptık. Bazı bölümlerde oyunu rakibe verdik. Sonuçta maçı kazanan taraf olduk. Önemli bir galibiyet oldu. Eksikliklerimiz var. Bazı oyuncuların performansı aşağıda. Bu takım her geçen gün daha iyi seviyeye gelecek. Zamana ihtiyacımız var. Taraftarımızın biraz hoşgörüyle yaklaşmasını istedik. Daha da iyi olacağız. Oyuncuların gerçek performanslarına ulaştığında daha iyi bir görüntü vereceğiz. Bu maçın morali ve motivasyonu, lige verilen arada oluşturacağımız havadan bize daha iyi gelecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çaykur Rizespor-Bursaspor Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement