Çaykur Rizespor, Fenerbahçe Maçına Hazırlanıyor - Son Dakika
Güncel

Çaykur Rizespor, Fenerbahçe Maçına Hazırlanıyor

Çaykur Rizespor, Fenerbahçe Maçına Hazırlanıyor

Mehmet Cengiz Tesislerindeki antrenman öncesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle öğrenciler, futbolcularla bir araya geldi, birlikte fotoğraf çektirdi.

23.04.2014 16:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mehmet Cengiz Tesislerindeki antrenman öncesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle öğrenciler, futbolcularla bir araya geldi, birlikte fotoğraf çektirdi. Teknik Direktör Uğur Tütüneker nezaretinde yapılan antrenmana hasta olan Engin Baytar katılmadı, sakatlığı bulunan Kweuke ve Görkem takımdan ayrı çalıştı. Torku Konyaspor maçında sakatlanan Kweuke'nin Fenerbahçe maçında forma giyemeyeceği açıklandı. Antrenman, koşu ve kondisyon çalışmasının ardından dar alanda pas ve taktik ağırlıklı çalışma ile devam etti.

ALİ ADNAN BİZİM İÇİN DEĞİL FENERBAHÇE İÇİN ZOR BİR MAÇ OLACAK

Antrenman öncesi açıklamalarda bulunan Ali Adnan, ligde son 3-4 maçtır performanslarının çok iyi olduğunu belirterek, Bizim için değil Fenerbahçe için zor bir maç olacak. Onlar şampiyon olmak istiyor. Biz İstanbul'a rahat gidiyoruz. Zor bir maç olmayacak. Fenerbahçe karşısında kazanacağımıza inanıyoruz dedi. Fenerbahçeli futbolcuların hep şampiyonluğa oynayan oyuncular olduğuna dikkat çeken Ali Adnan, Ayrıca Avrupa tecrübeleri de var. Ancak özellikle bizim defansımız 3-4 maçtır çok iyi performansı ortaya koyuyor. Onların hücum oyuncularına geçit vermeyeceğiz. Fenerbahçe'den korkmuyoruz şeklinde konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çaykur Rizespor, Fenerbahçe Maçına Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement