Çaykur Rizesporlu Taraftarlar Galatasaray Maçının İstanbul'da Oynanmasını İstemiyor - Son Dakika
Güncel

Çaykur Rizesporlu Taraftarlar Galatasaray Maçının İstanbul'da Oynanmasını İstemiyor

Çaykur Rizesporlu Taraftarlar Galatasaray Maçının İstanbul\'da Oynanmasını İstemiyor

Çaykur Rizesporlu taraftarlar Galatasaray maçının İstanbul'da oynanmasını istemiyor Fenerbahçe'nin puan kaybetmesi sonrasında şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'ı son hafta evinde konuk etmeye hazırlanan Çaykur Rizespor'da bazı taraftarlar, karşılaşmanın İstanbul'a alınması için başlatılan girişimlere tepki gösterdi.

26.05.2015 13:24

Çaykur Rizesporlu taraftarlar Galatasaray maçının İstanbul'da oynanmasını istemiyor

Fenerbahçe'nin puan kaybetmesi sonrasında şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'ı son hafta evinde konuk etmeye hazırlanan Çaykur Rizespor'da bazı taraftarlar, karşılaşmanın İstanbul'a alınması için başlatılan girişimlere tepki gösterdi.

Çaykur Rizesporlu bazı taraftarlar, karşılaşmanın İstanbul'a alınmasına karşı çıkıyor, maçın Rize Yeni Şehir Stadı'nda oynanmasını istiyor. Kombine kart sahibi Seçkin Memişoğlu, karşılaşmanın İstanbul'da oynanması halinde mağdur olacağını belirterek, Beni İstanbul'a maça götürebilecekler mi Maç İstanbul'da oynanırsa benim gibi kombinesi olan 3 bin kişi mağdur olacak. Karşılaşmanın Rize'de oynanması lazım dedi.

Burhan Yanık, Maçın İstanbul'a alınması yanlış olur. Rize'de oynanmasını istiyoruz. Kombine kart sahiplerini uçakla İstanbul'a götürürlerse olur diye konuştu.

Maçın Rize'de oynanmasını istediğini dile getiren Necmi Kabiloğlu, İnsanlar maç için Rize'ye gelecek. Güzel bir ortam olacak ifadelerini kullandı.

Taraftarlardan Hasan Ender de, Çaykur Rizespor'un bir iddiası olmadığını hatırlattı, Gitsin, orada Galatasaray'ı yensin. Şampiyonluğu onlara biraz da kötü yaşatsın dedi.

Davut Köse' ise, Rizespor'un geliri olması halinde maçın İstanbul'da oynanabileceğini kaydetti.

YEREL GAZETECİLERDE TEPKİLİ

Karadeniz Gazetesi Muhabiri Selman Kutlu, maçın İstanbul' da oynanması için alınacak kararın yanlış olacağını belirterek, Kulübümüzün elde edeceği gelir açısından mantıklı görülebilir ama Rizespor'un bu paraya ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum. Taraftarlar da tepki gösteriyor. 'Maça kaç taraftar geliyordu' diye sorulabilir ama kombine kart sahibi 3 bin kişi var. Bu kişiler yaz kış stadyuma geldi. O insanlar mağdur olacak. Çaykur Rizespor'un küme düşmeme maçı olsaydı ve maç İstanbul'da oynansaydı Galatasaray Rize'ye gelir miydi dedi.

Günebakış Gazetesi Muhabiri Alihan Telatar ise, Çaykur Rizespor bu sezon en az seyirciye oynayan takım. Yönetimin bu maçı İstanbul'da oynatmak istemesi normal olabilir ama her şey para değildir. Kombine kart sahiplerinin hakkı ve hukuku var. Onlar 17 maç için para ödedi, kart aldı. Bu açıdan maçın İstanbul'da oynanması doğru değil değerlendirmesinde bulundu.

BAŞKAN KALKAVAN SICAK BAKIYORUZ

Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Metin Kalkavan Doğan Haber Ajansı (DHA) muhabirine açıklamalarda bulundu. Karşılaşmanın İstanbul'da oynanmasına sıcak baktıklarını belirten Kalkavan, Galatasaray kulübü yetkilileri ile anlaşmaları halinde bunun gerçekleşebileceğini söyledi. Kalkavan, Henüz bir anlaşma yok. Görüşüp bazı konuları karar bağlayacağız. Kulübümüz için bir kaynak oluşturabilirsek neden olmasın Aramızda anlaşırsak federasyona başvuracağız dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çaykur Rizesporlu Taraftarlar Galatasaray Maçının İstanbul'da Oynanmasını İstemiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement