Çekiçle Öldürdüğü Kurbanının Cinsel Organını Yemek İçin Jiletle Kesti - Son Dakika
Dünya

Çekiçle Öldürdüğü Kurbanının Cinsel Organını Yemek İçin Jiletle Kesti

Amerika'da katil zanlısı, canice işlediği cinayetin ardından kurbanının cinsel organını jiletle keserek yemek istediğini itiraf etti.

06.12.2016 17:15  Güncelleme: 20:34

Amerika'nın New York kentinde yaşanan olayda Jerry Pagan isimli eşcinsel cinayet zanlısı, adı açıklanmayan 68 yaşındaki eski sevgilisiyle geçen hafta korunmasız cinsel ilişkiye girmelerinin ardından aralarında tartışma çıktığını polislere itiraf etti. Aynı zamanda evsiz olan Pagan polislere verdiği ifadenin devamında, münakaşanın iyice alevlenmesi sonrasında öfkeden kendini kaybettiğini, eline geçirdiği bir çekiçle yaşlı adamın kafasına vurduğunu söyledi.

ÖNCE ÇEKİÇ, SONRA MAKAS DAHA SONRA DA JİLET KULLANMIŞ

Cinayet zanlısı adam, bulduğu bir makası defalarca yaşlı adama sapladığını daha sonra da bir jiletle kurbanının cinsel organını daha sonra yeme niyetiyle kestiğini, polislere verdiği kan dondurucu ifadede dile getirdi. 32 yaşındaki Pagan, ertesi günü de öldürdüğü adamın dairesinde ceset ile birlikte geçirdiğini söyledi. Cinayete kurban giden 68 yaşındaki kurbanın kimliğinin, ailesinin isteği üzerine gizli tutulduğu polis tarafından basına açıklandı.

KURBANIN CESEDİ KÜVETTE, CİNSEL ORGANI LAVABODA BULUNDU

Kurbanın dairesinde geçtiğimiz cuma akşamı saat 20:30 civarında saldırı olduğu ihbarının polise ulaşması sonrasında, cumartesi günü Jerry Pagan cinayet şüphesiyle gözaltına alındı. Müfettişler kurbanın darp edilmiş cesedini banyodaki küvette, cinsel organını plastik bir poşetin içinde lavaboda bulundu. Yamyam katil zanlısının birinci derece cinayetle suçlandığı ve duruşmaya çıkarılacağı tarihi beklediği açıklandı.

Çekiçle Öldürdüğü Kurbanının Cinsel Organını Yemek İçin Jiletle Kesti

Son Dakika Dünya Çekiçle Öldürdüğü Kurbanının Cinsel Organını Yemek İçin Jiletle Kesti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement