Çelikhan'da Matematik Olimpiyatları Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Çelikhan'da Matematik Olimpiyatları Yapıldı

Çelikhan\'da Matematik Olimpiyatları Yapıldı

Adıyaman’ın Çelikhan ilçe Belediye Başkanlığı tarafından desteklenen 1. Jari Matematik Olimpiyatları İlkokul 4. sınıf öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

13.06.2016 10:17

Adıyaman'ın Çelikhan ilçe Belediye Başkanlığı tarafından desteklenen 1. Jari Matematik Olimpiyatları İlkokul 4. sınıf öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Çelikhan Yunus Emre Ortaokulunda yapılan 1. Jari Matematik Olimpiyatlarında başarılı öğrencilere Çelikhan Belediye Başkanı Mustafa Bulut tarafından ödüllendirildi.

Şehit Şeyho Şişman Anadolu Lisesi Çok Amaçlı Salonunda düzenlenen ödül töreninde konuşan Çelikhan Belediye Başkanı Mustafa Bulut, belediyenin bütün imkanlarını eğitim ve öğretime harcamaya hazır olduklarını söyleyerek Çelikhan ilçesinin arazisinin az, turizm ve sanayinin olmadığını ve gençliğin okumaktan başka şansı olmadığını vurguladı.

Bulut, eğitime önem verdiklerini ve öğrencilerin okuması için her türlü fedakarlığı yapacaklarını belirtti.

Yapılan konuşmaların ardından 1. Jari Matematik Olimpiyatlarında birinci olan öğrenciye cumhuriyet altını ikinciye yarım altın ve üçüncü olan 8 öğrenciye ise çeyrek altın verildi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çelikhan'da Matematik Olimpiyatları Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement