Cem Karabay 142 Saatlik Rekor Denemesine İkinci Gününü Sorunsuz Sürdürüyor - Son Dakika
Güncel

Cem Karabay 142 Saatlik Rekor Denemesine İkinci Gününü Sorunsuz Sürdürüyor

Cem Karabay 142 Saatlik Rekor Denemesine İkinci Gününü Sorunsuz Sürdürüyor

Cem Karabay 142 saatlik rekor denemesine ikinci gününü sorunsuz sürdürüyorAli RuhluelLefkoşa, 15 Temmuz, (DHA)- Cem Karabay rekor denemesine Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde devam ediyor.

15.07.2016 17:19

Cem Karabay 142 saatlik rekor denemesine ikinci gününü sorunsuz sürdürüyor

Ali RuhluelLefkoşa, 15 Temmuz, (DHA)- Cem Karabay rekor denemesine Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde devam ediyor. Akvaryum adam lakaplı Karabay, 142 saat su altında kalarak su altında en uzun süre yaşayan insan rekorunu kırmaya çalışacak. Eski rekor da 72 saat ile yine kendisine aitti. Karabay, denemesinde başarılı olursa 20 Temmuz saat 01.00'de Kıbrıs Barış Harekatı'nın 42. Yıldönümünde Türk askerinin Kıbrıs'a ayak bastığı Yavuz Çıkarma Plajı'nda karaya çıkacak. Karabay'a rekor denemesinde Guinnes Rekorlar Kitabı yetkilileri de eşlik ediyor.

Haberciler ile su altında futbol maçı

Karabay'ın rekor denemesinin ikinci günü sorunsuz devam ediyor. Cem Karabay, rekor denemesinin ikinci gününde yanına inen Doğan Haber Ajansı ve TRT Muhabiri ile futbol oynadı. Karabay, günlük ihtiyaçlarını su altında gideriyor. Gün içerisinde suda spor yapan Karabay, yemek yiyor su içiyor ve uyuyor. Karabay, ona eşlik eden eşi ile el ele uyuyor.

Karabay'dan terör protestosu

Su altında rekor denemesini sürdüren Karabay, su altında açtığı pankartlar ile de mesaj vermek istiyor. Karabay, Rekor denemesinin 2 gününde ' Terörü ve Terör destekçilerini Lanetliyoruz' Pankartı açarak terörü lanetledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cem Karabay 142 Saatlik Rekor Denemesine İkinci Gününü Sorunsuz Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement