Cem Yılmaz'a Yayında Şaka! 32 Yıl Sonra Abisine Kavuştu - Son Dakika
Magazin

Cem Yılmaz'a Yayında Şaka! 32 Yıl Sonra Abisine Kavuştu

"3 Adam"ın dün akşam yayınlanan bölümünde, Cem Yılmaz ve ağabeyi Can Yılmaz da program konukları arasındaydı. Cem ve Can Yılmaz'ın "kavuşma anı" programa damga vurdu.

12.11.2015 11:16  Güncelleme: 14:46

"3 Adam", Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç'un sunumuyla yeni sezonun ilk programına Cem Yılmaz ile 13 Kasım'da vizyona girecek "Ali Baba ve 7 Cücele"r filminin oyuncuları Zafer Algöz, Çetin Altay, Yosi Mizrahi, Can Yılmaz ve Irina Ivkina konuk oldu.

"32 SENEDİR ABİMİ GÖRMÜYORDUM İYİ OLDU"

Programa ilk katılan Cem Yılmaz'a '3 Adam' sunucuları sürpriz yaptı. Bir zamanlar Sinan Çetin'in sunduğu 'Film Gibi' müziği eşliğinde Cem Yılmaz'ın abisi Can Yılmaz davet edildi. '32 senedir abimi görmüyordum iyi oldu' diyen Cem Yılmaz salondakileri kahkahaya boğdu.

Cem Yılmaz\'a Yayında Şaka! 32 Yıl Sonra Abisine Kavuştu

Son Dakika Magazin Cem Yılmaz'a Yayında Şaka! 32 Yıl Sonra Abisine Kavuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • ha ha : birşey anladıysam arap olayım 6 0 Yanıtla
  • BENDERKİ: Onlar,HAYAT FELSEFESİ,ni (islam ahlakı, demokrasi,insanlık,barış,dürüstlük,aklını kullanmak,düşünmek,çok kelimeler kullanarak güzel ve kibar konuşmak,çağdaş espiri,kültür,bilim)yeterince öğrenmiş olsalardı,böyle ÜZÜCÜ ve UTANÇ VERİCİ olaylar başımıza gelmezdi.AMA onlar boş,saçma,insanın NEFSİ MÜDAFAA,sını zayıflatan, (diziler,filimler,müzikler,moda,alkol,sigara,para,mal,sanal yaşam,maçlar,şans oyunları) kolay yolu seçtiler.Yol yakın iken dönümelidirler. 2 0 Yanıtla

Advertisement