Cengiz'den Üniversite Öğrencilerine Burs - Son Dakika
Yerel

Cengiz'den Üniversite Öğrencilerine Burs

Cengiz\'den Üniversite Öğrencilerine Burs

Muş Ticaret ve Sanayi Odası (MUŞ TSO) Başkanı ve Muş Lalesi Eğitim Gönüllüleri Derneği Başkanı Fatih Cengiz, burs başvurusunda bulunan tüm Muşlu öğrencilere burs vereceklerini açıkladı.

30.10.2014 12:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muş Ticaret ve Sanayi Odası (MUŞ TSO) Başkanı ve Muş Lalesi Eğitim Gönüllüleri Derneği Başkanı Fatih Cengiz, burs başvurusunda bulunan tüm Muşlu öğrencilere burs vereceklerini açıkladı.

Basın mensuplarıyla bir araya gelen MUŞ TSO Başkanı Fatih Cengiz, yapılan başvuruları değerlendirdikten sonra müracaatta bulunan tüm Muşlu öğrencilere burs vermeye karar verdiklerini söyledi. Müracaatta bulunan, müracaatı alınan ancak Muş kütüğüne kayıtlı olmayan öğrencilere burs verilmeyeceğini ifade eden Cengiz, "Biz burs başvuruları ile ilgili ilk duyuruda bulunduğumuzda Muş kütüğüne kayıtlı olmayan öğrencilere burs veremeyeceğimizi ifade etmiştik. Ancak öğrenci kardeşlerimiz yine de başvuruda bulundular. İmkanlarımız dahilinde değerlendirme yaptığımızda bu kardeşlerimize burs veremiyoruz" dedi.

Burs için müracaatta bulunan tüm Muşlu öğrencilere burs vereceklerini kaydeden Cengiz, "Toplamda 2 bin 44 öğrenci başvuruda bulundu. Bunların yaklaşık yüzde 20'si Muş kütüğüne kayıtlı olmayan öğrenciler, yabancı öğrenciler dışında kalan tüm Muşlu öğrencilere burs vereceğiz" dedi.

Burs almaya hak kazanan öğrencilere 6 ay boyunca burs vereceklerini ifade eden Cengiz, 4 yıllıklara aylık 100'er TL, 2 yıllıklara 50'şer TL ödeme yapacaklarını kaydetti. Öğrencilere ilk bursun kasım ayında ödenmeye başlayacağını dile getiren Başkan Cengiz; kasım, aralık, ocak, mart, nisan ve mayıs aylarında burs ödemeleri yapılacağını belirtti. Bu projenin hayata geçirilmesinin en büyük amaçlarından birinin Muşlu öğrencilere katkı sağlamak olduğunu belirten Cengiz, "Bu yıl bir ilk olarak başlattığımız projeyi önümüzdeki yıllarda da devam ettirmeyi amaçlıyoruz. İnşallah önümüzdeki yıllarda da bu proje devam eder. Bizim gayemiz okumak arzusu güden öğrenci kardeşlerimize imkanlarımız ölçüsünde destek sunmaktır. Bu, bizim sadece mutluluk vesiledir. Burs başvurusu kabul edilen tüm Muşlu öğrencilerin herhangi bir bankaya ait hesap numaralarını en geç bir hafta içerisinde burshesap@outlook.com mail adresine ad, soy ad, TC kimlik numarası ile birlikte göndermeleri gerekmektedir. 3 Kasım 2014 Pazartesi gününe kadar hesap numaralarını eksiksiz olarak göndermeyenlerin müracaatları kabul edilmeyecektir" dedi.

Cengiz, bursun Muş Ticaret ve Sanayi Odası ile herhangi bir bağlantısının olmadığını da sözlerine ekledi. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Cengiz'den Üniversite Öğrencilerine Burs - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement