Çermik'e 4.5 Milyon Bütçe - Son Dakika
Yerel

Çermik'e 4.5 Milyon Bütçe

Çermik\'e 4.5 Milyon Bütçe

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Fırat Anlı, DİSKİ Genel Müdürü Zülküf Karatekin'le birlikte Çermik'e giderek incelemelerde bulundu.

01.04.2015 18:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır Belediye Eş Başkanı Fırat Anlı, DİSKİ Genel Müdürü Zülküf Karatekin, meclis üyeleri Nadir Bingöl, İhsan Süleymanoğlu, Kırsal Mahalle Hizmet Şube Müdürü Kendal Okutucu, DİSKİ 2. Bölge İşletmeler Daire Başkanı Ferman Duymaz, şube müdürleriyle birlikte Çermik'e giderek, DİSKİ ve İtfaiye hizmet şubeleri ile DBP ilçe yönetimini ziyaret etti.

Anlı, 2014 yılı içinde Gürüz, Örenkuyu, Akçaörten, Bircemal, Ziyaret, Aliyan grup yollarını ve Serincek mahalle yolunu yaptıklarını, 2015 yılında yürütülecek çalışmalara ise bütçeden 4.5 milyon lira ayırdıklarını açıkladı. Anlı, 2015 yılı içinde de 27 km asfalt yol, 20 km berkitme yol ve 15 bin metrekare parke taşı döşeyeceklerini söyledi. DİSKİ Genel Müdürü Zülküf Karatekin ise 2015 yılı için DİSKİ'nin 7 köy şebekesi yapım işini ihaleye çıkarttıklarını, 4 köyde ise sondaj yapılacağını bildirdi. Görüşmelerin ardından esnafı ziyaret eden ve tek tek sohbet eden Anlı, sorunları ve talepleri dinledi. Esnafın büyük ilgi gösterdiği ziyarette Anlı, Çermik için yapılacak çalışmaları vatandaşlarla paylaştı.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Çermik'e 4.5 Milyon Bütçe - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement