Çermik'te Kız Yurdu Yapımında Sona Gelindi - Son Dakika
Yerel

Çermik'te Kız Yurdu Yapımında Sona Gelindi

Diyarbakır’ın Çermik ilçesinde eski YİBO öğretmen lojmanlarının yerine 200 yatak kapasiteli modern kız öğrenci yurdu yapılması yönünde Çermik Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından hazırlanan proje, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü tarafından kabul edildi.

30.09.2015 12:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'ın Çermik ilçesinde eski YİBO öğretmen lojmanlarının yerine 200 yatak kapasiteli modern kız öğrenci yurdu yapılması yönünde Çermik Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından hazırlanan proje, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü tarafından kabul edildi.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan İlçe Kaymakamı Remzi Demir, Çermik'teki öğrencilerin yurt problemini çözmek amacıyla hazırlana proje sayesinde kız öğrenci yurdu yapımında sona gelindiğini ve en geç bir ay içerisinde ihalesine çıkılacağını söyledi. Demir, yapılacak yurtla Çermik'e dışarıdan gelen öğrencilerin barınma sorununun ortadan kalkacağını dile getirerek, eğitim ve öğretimde öğrencilerin daha başarılı olmaları yönünde gerekli tüm çalışmaların yapılacağını kaydetti. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çermik'te Kız Yurdu Yapımında Sona Gelindi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement