Çeşmealtı Yaza Merhaba Dedi - Son Dakika
Yerel

Çeşmealtı Yaza Merhaba Dedi

Çeşmealtı Yaza Merhaba Dedi

Urla Çeşmealtı’nda her yaz esnafa can suyu olan Çeşmealtı Gece Pazarı açıldı.

15.06.2016 09:37

Urla Çeşmealtı'nda her yaz esnafa can suyu olan Çeşmealtı Gece Pazarı açıldı.

Urla Kaymakamlığı ve Urla Belediyesi iş birliğinde İzmir Devlet Türk Dünyası Dans Müzik Topluluğu konseri ile açılan Çeşmealtı, yaza merhaba dedi. Açılış konserine Urla Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, Urla Belediye Meclis Üyesi Öğün Ünal, Urla Kent Konseyi Başkanı Canan Balkır katılırken, Urla halkı da yoğun ilgi gösterdi.

"GÖNLÜ BÜYÜK BİR İLÇEYİZ"

Konser sonunda İzmir Devlet Türk Dünyası Dans ve Müzik Topluluğu'na çiçek takdim edildi. Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar " Biz ölçüm olarak küçücük bir ilçeyiz ama gönlü büyük bir ilçeyiz. Bugün burada herkesin yüzünü gülerken görmek bizi çok mutlu etti" diyerek duygularını dile getirdi.

Urla Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek de "Çeşmealltı esnafının işe başlaması sebebiyle bu akşam çok güzide bir topluluğu misafir ettik. Türk Dünyasının kültürünü, müziğini, ayakta tutmak için emek veriyorlar. Türk coğrafyasının her kesiminden bize kesit sundular. Türk toplumu, Türk milleti adına, kendilerine teşekkür ediyorum. Bu türkülerde milletimizin gözyaşları var, atalarımızın ayak izleri, yaşadığımız acılarımız var. Bütün bu duygularımızı bize yeniden yaşattıkları için ayrıca teşekkür ederim" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çeşmealtı Yaza Merhaba Dedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement