Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce Açıklaması - Son Dakika
Güncel

Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce Açıklaması

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, 3. Boğaz Köprüsü ile İstanbul-İzmir Otoyolu Projesi'nin muhalefetin durdurma girişimlerine rağmen hızlı şekilde ilerlediğini söyledi.

18.05.2015 23:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, 3. Boğaz Köprüsü ile İstanbul- İzmir Otoyolu Projesi'nin muhalefetin durdurma girişimlerine rağmen hızlı şekilde ilerlediğini söyledi.

Seçim çalışmaları kapsamında gittiği Yalova'dan dönüşünde feribotta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Güllüce, yol ve köprü çalışmalarının hızlı şekilde ilerlediğini kaydetti.

Muhalefetin farklı yol ve köprü projelerini "durduracağım" dediğini dile getiren Güllüce, "Onlar öyle diyor ama durduracakları yol, köprü çok hızlı ilerliyor. Niye durduracak diye de 78 milyon insan bir sorsa. 'Bu köprünün kime ne zararı var' diye" ifadelerini kullandı.

Güllüce, İstanbul'da yapımı devam eden 3. Boğaz Köprüsü ile 3. havalimanının durdurulması çabalarının da devam ettiğini belirterek, 3 katlı tünel ile İstanbul-İzmir Otoyolu Projesi'nin de engellenmeye çalışıldığını aktardı.

Muhalefetin, "Bu ülkede hiçbir iş yapmayalım. Yapılan her işin önüne de duralım" mantığıyla hareket ettiğini belirten Güllüce, tüm bu girişimlere rağmen yollarına devam edeceklerini ve memleketin kalkınacağını ifade etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement