Ceylanpınar Belediyespor Sahadan Galibiyetle Ayrıldı - Son Dakika
Güncel

Ceylanpınar Belediyespor Sahadan Galibiyetle Ayrıldı

Ceylanpınar Belediyespor Sahadan Galibiyetle Ayrıldı

Ceylanpınar Belediyespor, hazırlık maçında karşılaştığı Derikspor'u 3-1'lik galibiyetiyle geçmesini bildi.

19.09.2014 11:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ceylanpınar Belediyespor ile Derikspor hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Ceylanpınar İlçe Stadından oynanan maç 3-1'lik Ceylanpınar Belediyespor'un üstünlüğüyle sonuçlandı.

Maçın başında Ceylanpınar Belediyespor Kulüp Başkanı Hidayet Dik ve Belediye Başkan vekili Cemal Boz stada gelerek iki takım futbolcularına başarılar dileyerek maçın dostluk içerisinde geçmesi temennilerinde bulundu.

Karşılaşmanın Ceylanpınar Belediy sporun galibiyetiyle sonuçlanmasına sevinen Kulüp Başkanı Dik şunları söyledi: "Belediyespor olarak ilk hazırlık maçımıza çıktık. Bildiğiniz gibi Derikspor süper amatör ligde mücadele eden bir takım. Çok iyi mücadele ettiler ama biz daha iyi mücadele ettik ve bu maçı kazandık. İnanıyorum ki takımımız şu sinyali verdi: İlerde çok iyi işler yapacak burada bizlere desteğini esirgemeyen Ceylanpınar Belediye Başkanımız Menderes Atilla'ya çok çok teşekkür ediyorum takımım adına, hocam adına kulübümüz adına. Biz Ceylanpınar Belediyespor olarak hedefleri olan bir kulübüz buradaki ilk hedefimiz Ceylanpınar'ın gençlerine sportif tesisler kazandırmak bundan sonraki dönemde şampiyon olup bir üst lige ve daha sonra bal ligine çıkmayı hedefliyoruz. Bu anlamda gece gündüz demeden hocamız, futbolcu arkadaşlarımız, yönetici arkadaşlarımız, encümenlerimiz vs bir ekip olarak elimizden gelen her türlü çabayı gösteriyoruz. Buradan herkese teker teker teşekkür ediyorum"

Ceylanpınar Belediyespor'un yeni teknik direktörü Ahmet Ayhan maçın 90 dakikasını ayakta izleyerek futbolcularını sık sık uyardı. Galibiyetin gelmesiyle mutlu olan Ahmet Ayhan, 2014-2015 sezonunun ilk hazırlık maçını gerçekleştirdik. Kulüp olarak yeni bir yapılanma içerisindeyiz. Hem alt yapıda hem A takımında iddialı bir takım kurma içerisindeyiz. Arzuladığımız bir plan var 4 yılık bir plan bu planın ilk yılı içerisindeyiz kısa vadede şampiyonluk hedefledik" dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Ceylanpınar Belediyespor Sahadan Galibiyetle Ayrıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement