Ceylanpınar'da Bir İlk Gerçekleşiyor - Son Dakika
Güncel

Ceylanpınar'da Bir İlk Gerçekleşiyor

Ceylanpınar\'da Bir İlk Gerçekleşiyor

Ceylanpınar Gazeteciler Derneği düzenleyeceği programla ilçede bir ilke imza atacak. Dernek, "Yılın Enleri" adı altında 14 dalda ödül dağıtacak.

19.06.2015 11:30

Şanlıurfa'da Yerel ve ulusal basın-yayın temsilcilerinin bir araya gelerek 2014 yılında kurdukları Ceylanpınar Gazeteciler Derneği, "Yılın Enleri" ödül gecesinde toplam 14 dalda ödül dağıtacak.

Cumhuriyet İlkokulu Konferans Salonunda bu cumartesi (yarın) düzenlenecek törende, "yılın en başarılı" siyasetçisi, iş adamı, sanatçısı, öğrencisi, eğitimcisi, annesi ve gazetecisine 14 dalda ödül verilecek. Ödül gecesi için yaklaşık iki aydır yoğun bir çalışma yaptıklarını belirten Ceylanpınar Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu, ödül dağıtımında herkese eşit mesafe şiarıyla yaklaştıklarını ve bu doğrultuda karar verdiklerini belirtti.

AYDIN: HİÇBİR AYRIM SÖZ KONUSU DEĞİL

Ödül gecesi organizasyonu hazırlıklarının sona geldiğini kaydeden Ceylanpınar Gazeteciler Derneği Başkanı Mehmet Sait Aydın, ödül verilecek isimlerin belirlenmesinde yönetim kurulu ile birlikte titiz bir çalışma yaptıklarını, hiç kimseye ayırım yapma gibi bir durumun söz konusu olmadığını belirtti. Aydın, 20 Haziran Cumartesi günü akşam saat 21.00'de yapılacak ödül gecesi programına tüm Ceylanpınarlıların davetli olduğunu söyledi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Ceylanpınar'da Bir İlk Gerçekleşiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement