Ceylanpınar'da Ramazan - Son Dakika
Güncel

Ceylanpınar'da Ramazan

Ceylanpınar\'da Ramazan

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar İlçe Belediyesi tarafından bastırılan imsakiyeler zabıtalar tarafından vatandaşlara dağıtıldı.

18.06.2015 12:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar Belediyesi tarafından ilçenin Gazi Caddesi, Viranşehir Caddesi ve çarşı merkezine asılan mahyalar halkın büyük ilgisini çekti.

Ramazan ayında Ceylanpınar Belediyesi olarak ilçeye bir ilki gerçekleştirdiklerini dile getirin Başkan Atilla, mesajında "On Bir ayın Sultanı Mübarek Ramazan ayını idrak ediyoruz. Ramazan ayı hoşgörü, muhabbet, şefkat, merhamet ve rızkın bol olduğu mübarek bir aydır. Şenlik, sevinç, kardeşlik duygularının çoğaldığı, insanların mutlu bir şekilde kucaklaştığı, birbirine sarıldığı bolluğun, bereketin eksik olmadığı, birliğin, dayanışmanın, hoş görünün arttığı bir Ramazan ayını birlikte karşılamanın mutluluğunu tüm İslâm alemi adına paylaşıyor, sağlıklı ve huzurlu bir Ramazan ayı geçirmek dileğiyle tüm halkımızı en içten sevgi ve saygılarımla selamlıyorum" dedi.

İLÇE ESNAFI DA RAMAZAN'A HAZIR

Bu arada Ceylanpınar'da Ramazan ayının gelmesiyle birlikte ilçe esnafları hazırlıklarını tamamlayarak tezgahlarını renklendirdi. Ramazan ayının bol kazançlı olmasını dileyen Ceylanpınar esnafından Şükrü Güven "Halkımıza ve arkadaşlarımıza Ramazan ayının bol kazançlı, bereketli, huzurlu, güzel bir yaşam ile hayırlara vesile olmasını diliyorum" diye konuştu.

17 yıldır pazarcılık yaptığını söyleyen esnaf Nüsret Barutçu ise "Bu Ramazan'da her şeyde fiyatlarımız çok uygun olacak. Yerli mevsiminin çıkmasıyla birlikte biraz meyvelerde kavun, karpuzda yükseliş olur sebzelerde ise çok ucuzlayacaktır" ifadelerini kullandı.

GÜNLÜK BİN BEŞ YÜZ KİŞİYE İFTAR YEMEĞİ

Öte yandan Ceylanpınar Belediyesi Ramazan ayı boyunca yaklaşık 30 bin kişiye iftar verecek. Günlük ortalama bin 500 kişiye iftar yemeği vermeyi hedefleyen Ceylanpınar belediyesi, çarşı merkezinde bulunan Ceylan İlköğretim Okulu'nda vatandaşlara hizmet edecek.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Ceylanpınar'da Ramazan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement